lauantai 18. tammikuuta 2014

Työviikonloppu

Viikonloppuni on koostunut pitkälti töissä olemisesta ja pienestä flunssasta. Töissä on onneksi ollut hiljaista niin on voinut keskittyä hieman muihin asioihin kuten koulun raportteihin ja omalla tavallaan hieman jopa rentoutua. Treenit on kuitenkin varmaan tällä viikolla jätettävä väliin kokonaan tämän flunssan takia, harmi sinäänsä kun omien aikataulujen takia jää niin usein muutenkin väliin.

Ensi viikosta tulee mielenkiintoinen, JAMKOn toimijat lähtevät tänään SAMOKn lähtölaukaus risteilylle. Itse joudun tuon risteilyn jättämään väliin, koska 2 päivässä menisi 18h luentoja ohi, ja niitä en nyt voi tällä hetkellä sivuuttaa. Muutoinkin ensi viikolla on tekemistä, mm. vuoden ensimmäinen edustajiston iltakoulu, missä käsitellään mm. sääntömuutosta ja valitaan työryhmä tarkastelemaan JAMKOn strategian etenemistä. Loppuviikosta on vihdoin taas salibandyottelu, toivottavasti vain kerkeän tervehtymään ennen sitä. Kalenteri näyttää taas täydeltä mutta vihdoin saan vietettyä ihan vapaa viikonlopun.

Tämä viikko rupeaa kääntymään loppuun ja paljon on saatu taas aikaiseksi. Edetty koulun projekteissa ja saatu suunniteltua tulevaa, innolla eteenpäin kohti uusia JAMKOn, töiden ja koulun haasteita!

-Pauli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti