tiistai 21. tammikuuta 2014

Ekaa kertaa puikoissa, ja vähän risteilystäkin

Huomenta!

Oikeastihan kello on siinä alkuillassa, mutta kahden päivän risteilyn jälkeen meinaa väsyttää yhtä paljon kuin minä tahansa muunakin arkiaamuna. Ensin esityslistalla on kuitenkin esittelyasiat: nimi on Paavo Nisula, vastuualueena JAMKOssa koulutuspolitiikka, ja jos ohjeajassa pysytään, jouluna 2015 musiikkipedagogi AMK. Myöhemmin tällä viikolla tulen horisemaan enemmän elosta Pitkäkadulla ja omista asioistani muutenkin, mutta tämän jännittävän ekan kerran ajattelin käyttää suppeaan risteilyreportaasiin, kun on kaikki vielä (melko) tuoreena muistissa.

Pauli kirjoittikin jo viime viikon postauksessa, että JAMKOlaiset pakkasivat tavaransa ja pakkautuivat ensin Helsingin junaan ja sitten Tukholmaan suuntaavalle risteilyalukselle kuulemaan, mitä SAMOKissa tapahtuu tänä vuonna. Sunnuntaina kuunneltiin seminaareja ja esittelyitä ja puheenvuoroja sekä SAMOKin hallituslaisilta että asiantuntijavierailijoilta. Maanantaina jakauduttiin omien vastuualueiden mukaisiin ryhmiin, joille tarjottiin lisää seminaareja, esittelyitä ja puheenvuoroja laajalta alueelta. Itse kuulin asiaa ainakin syksyssä voimaantulevista opintotuen muutoksista (1.8. alkaen), vaikuttamistyöstä, europarlamenttivaaleista (toukokuussa) ja tällä hetkellä voimassa olevasta hallitusohjelmasta valtakunnallisella tasolla ja mitkä asiat siinä vaikuttavat opiskelijoihin. Huomenna iltakoulussa selviää, missä muut menivät. Iltapuuhat olikin sitten vähän rennompia, mikä nyt ei varmaan tule yllätyksenä kellekään, kun kerta samaan purkkiin oli laitettu kymmeniä opiskelijoita joiden päitä oli vaivattu pari päivää aika isoilla asioilla.

Nyt takaisin elämään kii, eli ainakin kauppaan ja pyykkitupaan ja huomenna takaisin kouluun. Torstaina jatkuu, nyt moro!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti