tiistai 28. tammikuuta 2014

Akatemiasta ikuisuuteen



Taannoin kun muuan allekirjoittanut etsi suuntaa elämälleen ja täytettä päivilleen, löysi hän järjestötoiminnan mystiset piirit jostain opiskelijakulttuurin syvistä uumenista. Nämä kiehtovat verkostot ja uudet kokemukset herättivät tarinamme sankaria viettelevän tiedonnälän. Vähänpä hän silloin tiesi, että muinaiset JAMKOlaiset olivat suuressa viisaudessaan nähneet tämän jo ennalta. JAMKO Akatemian olisi tyydyttävä tuon nälän.


JAMKO Akatemia on kaikille JAMKOn toiminnassa jollain tavalla mukana oleville (Edustajisto, KAJ, tutorit, ym.) tarkoitettu luentosarja. Se pohjaa juurensa JAMKOn strategiaan ja toimii myös Opiskelija-aktiivina JAMKissa –opintojakson runkona. Luennoilla käydään läpi järjestötoiminnalle olennaisia taitoja tapahtumanjärjestämisestä aina kirjanpitoon. Kyseessä ei ole kuitenkaan tylsä iltakurssi, vaan oiva mahdollisuus tavata lähikentän toimijoita ja kehittää oman järjestönsä toimintaa.

No saattoivathan ne pitkät koulupäivät painaa alla, mutta ikinä ei minkään kurssin tunnit kiinnostaneet kuin Akatemia. Tylsätkin aiheet muuttuivat mukaviksi, kun oli osaava kouluttaja ja mahtava ilmapiiri. Esimerkiksi Jaakko Selin, Jyväskylän kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja, piti hyvin mielenkiintoisen ja viihdyttävän luennon kokouskäytänteistä ja paikallishallinnosta. Vuoden mittaan tutustui myös silloiseen JAMKOn hallitukseen ja levitti verkostoja yli koulutusalojen

Vaikka minulta ei velvoiteta osallistumista piakkoin alkavaan Akatemiaan, aion sinne silti tulla ja uskon saavani vielä paljon tärkeitä oppeja. Hakea ehtii vielä tämän kuun loppuun asti (eli perjantaihin) ja toivonkin näkeväni siellä  paljon uusia naamoja.

Hakuohjeet:
Vapaamuotoinen hakemus 31.1.14 mennessä (max. 1 A4):
Miksi haluat mukaan?
Mitä tavoitteita järjestötoiminnalta?
Mitä odotat Akatemialta?
Osoitteeseen toiminnanjohtaja@jamko.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti