tiistai 28. tammikuuta 2014

Koulua, kulttuuria ja liikuntaa

Tiistai toi tullessaan koulua, kulttuuria ja liikuntaa. Aamuni alkoi Pitkäkadulla musiikin kampuksella vielä tämän viikon käynnissä olevilla tutorhaastatteluilla liikuntavastaava Laurin kanssa. Kävin ensimmäistä kertaa opintojeni aikana Pitkäkadun kampuksella ja sen kunniaksi olimme sopineet ruokailevamme JAMKOn koulutuspolitiikan vastaavan, Paavon, kanssa koulun ruokalassa. Tiukan aikataulun vuoksi esittelykierros jäi tekemättä, mutta toivottavasti vierailemme siellä toistekin mukavissa merkeissä!

Ruoka oli oikeasti hyvää ja seura iloista, kuvassa mukana Paavo (vas.) ja Lauri (oik.).

Pitkäkadulta matkani jatkui Puistokadulle opintojen pariin. Tänään opiskelin apuvälineteknologiaa ja tutustuimme Älykotiin, joka sijaitsee Puistokadun alimmassa kerroksessa. Testailimme mm. laitteistoa, jonka avulla voidaan mitata sykettä ja hengitystiheyttä testattavan maatessa sängyllä. Tuloksena oli koneen mukaan hyvä kunto ja minulla "on kyky rentoutua myös meluisessa ympäristössä". Tätä kykyä en itse tiennytkään omaavani, mutta se on hyvä ottaa jatkossa käyttöön toimiston hulinassa!

Koulun jälkeen siirryin Rajakadulle nauttimaan annoksen kulttuuria IC Movie Nightin tarjoilemana. Sivistin itseäni Matti-elokuvalla ja leffan päätyttyä siirryin vielä pitämään koneen antamaa hyvää kuntoani yllä JAMKOn tarjoamalla futsal-vuorolla. 

Väkeä oli tullut sankoin joukoin katsomaan Mattia!

Tästä päivästä kertyi paljon askeleita ja tulipa tehtyä pienimuotoinen kampuskierroskin kolmen kampuksen välillä. Aamulla homma jatkuu Dynamolla tutorehdokkaita haastattelemalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti