maanantai 13. tammikuuta 2014

JAMKO vastaa Jupinaviikon palautteisiin

Uusi viikko, uudet kujeet! Syksyn Jupinaviikolla myös JAMKO sai jonkin verran palautetta toiminnastaan ja kehittämisehdotuksia. Kaikki palautteet on käsitelty. Muistathan, että voit antaa JAMKOlle läpi vuoden palautetta niin kasvotusten, nettisivujen kautta, sähköpostitse, kirjekyyhkyillä, morsettamalla, Facebookissa, Twitterissä, pullopostilla...mitä ikinä sinulla onkaan mielessäsi! Toiminnan kehittämisen kannalta palaute on erittäin tärkeää.




EDUNVALVONTA

Kiitos JAMKOlle toiminnasta opiskelijan edun parhaaksi. Olette aktiivinen ja otatte kantaa asioihin. Kertokaa vielä näkyvämmin, mitä teette ja miten olette vaikuttaneet. Kertokaa, miten vaikutitte ja pystyittekö vaikuttamaan.
Kiitos palautteesta! Tästä onkin ollut jo puhetta ja tartuttu toimeen, että myös saavutuksista viestittäisiin aktiivisemmin.

Tsemppiä teille, jotka jaksatte taistella paremmman koulutuksen puolesta.
Kiitos! Välillä tsemppiä tarvitaankin, mutta tulokset palkitsevat J

Tämä jupinaviikko on tärkeä juttu!
Hyvä jupinakysely. On kehittynyt!
Kiitos! Jupinaviikkoa kehitetään kerta kerralta.

Kokopäiväisille avoimen opiskelijoille ateriatuki.
Hyvä pointti. Linjaus ateriatuen puuttumisesta on valtakunnallinen emmekä yksittäisenä opiskelijakuntana voi paikkakuntakohtaisiin päätöksiin vaikuttaa. Sen sijaan voimme viedä asiaa kattojärjestömme SAMOKin kautta eteenpäin.

Kuka on Jane-pupu?
Jane-pupu on JAMKin ja JAMKOn hyvinvointipalvelut alleen kokoava pupu, jonka kautta tavoitat opiskelijaterveydenhuollon, korkeakoululiikunnan, opintopsykologin, oppilaitospapin, ja monet muut palvelut. Jane tiedottaa ajankohtaisista asioista, joten esimerkiksi Facebookissa kannattaa seurata häntä.
https://www.facebook.com/janepupu.hyvinvointi?fref=ts

LIIKUNTA

Sali on ahdas ja siellä on rikkinäisiä laitteita.
Niin on. Se on silti parempi kuin ei salia ollenkaan. Laitteiden korjaaminen maksaa ja tapahtuu vähitellen. Kaikki palautteet ja viat ovat meidän tiedossamme ja reagoimme niihin mahdollisimman pikaisesti.
Miksi salilla on magnesiumin käyttökielto?
Koska magnesium aiheuttaa sotkua ja sotku tekee salista epäviihtyisämmän ja lisää siivouskuluja.
Korkeakoululiikunta on mielestäni todella hieno uudistus!! On hienoa, että myös jamkilaisilla on mahdollisuus opiskelijahintaisiin ryhmäliikuntapalveluihin.
Niin meistäkin J!
jamkon kuntosalin palautteet kannattaisi käydä lukemassa useammin ja pyyhkiä valkotaulu silloin kun palautteet on luettu.
Palautteet käydään läpi noin kerran kahdessa viikossa.
Kuntosalille on toivottu naisten pukkarin suihkuun naulakkoa, onko niin kauhean vaikea järjestää?
On järjestetty!
Kiitos korkeakoululiikunnalle siitä, että saan harrastaa ryhmäliikuntaa edullisesti! En olisi halunnut luopua siitä, ja nyt minun ei tarvitsekaan!
Kiitos itsellesi! Mitä enemmän ihmisiä palveluiden parissa liikkuu, sen tärkeämpää ne on pystyä säilyttämään.
JAMK:n kuntosali on melko pieni. Se on yleensä ihan täynnä ja laitteisiin joutuu jonottamaan.
Niin on. Se on silti parempi kuin ei salia ollenkaan ja JAMKOn jäsenille ilmainen. Jos on mahdollista, kannattaa salilla hyödyntää aamu- ja päiväaikoja, jolloin siellä on väljempää. Korvaavia tiloja kuntosalille ei ole tähän tietoon tulossa.


TAPAHTUMAT JA VAPAA-AIKA

Miksi musiikinopiskelijat eivät voi esiintyä useammin JAMKOn tapahtumissa?
JAMKOn tapahtumat järjestetään erittäin pienellä budjetilla, ja usein palkkiopyyntö ja tapahtuman budjetti eivät ole kohdanneet. Ilolla otamme kuitenkin musiikinopiskelijat esiintymään tapahtumiimme!

Miksi kaikki bileet ovat Brassa?
Koska JAMKOlla on heidän kanssaan yhteistyösopimus vapaa-ajan tapahtumien järjestämisen suhteen.
Kiitos tapahtumista ja tutoroinnista!
Ilo on meidän puolellamme myös!


TUTOROINTI

Tutorien pienryhmätapaamiset turhia eivätkä voi olla pakollisia jos tapahtuvat illalla tai myöhään yöllä.
Tutoroinnin tehtäviin kuuluvien pienryhmätapaamisten pitäminen on mielestäni turhaa varsinkin, kun vuosi on jo melko pitkällä.
Tutoroinnin opintojaksoa suorittavat opiskelijat ovat tutoriksi lähtiessään sitoutuneet pitämään pienryhmätapaamisia. Toimintatapa on vielä melko nuori, joten sitä kehitetään koko ajan, mutta tapaamisilla pyritään antamaan opiskelijoille entistä parempaa ohjausta. Ajankohdista kannattaa antaa palautetta myös omalle tutorille ja me puutumme asiaan tutorkoulutusten myötä. On kuitenkin ymmärrettävä, että opiskelu menee näiden tapaamisten edelle, eikä tapaamisia voi sopia päällekkäin esimerkiksi kurssien kanssa.

KAHVILA 

Rajakadun kahvilan henkilökunnalle kiitokset!
Kiitokset välitetty!
Kahvin ja muiden tuotteiden hintaa alemmas!
Kahvin kanssa noudatamme Amican kanssa herrasmiessopimusta, jonka mukaan kahvin hinta on molemmissa Rajakadun kahviloissa sama. Tuotteiden hinnat on laskettu siten, että niistä saatavalla katteella pystymme ylläpitämään kahvilan toimintaa. Muistathan, että opiskelijakortilla saat 10 prosentin alennuksen tuotteista.

jamko cafen myyjätyttö on tosi kiva!
Niin onkin!

MUUT

Lisää parkkipaikkoja Rajakadulle.
Lisää pidempiaikaisia parkkipaikkoja Dynamolle.
Parkkipaikkojen määrää emme varmasti pysty lisäämään kaavoitussyistä. Sen sijaan vaikutustyö opiskelijoille tarkoitettujen paikkojen lisäämiseksi jatkuu.

Älkää unohtako kampusten välistä viestintää.
Ei me unohdeta. Tieto pyritään saamaan kaikille kampuksille. Kannattaa ensisijaisesti kuitenkin seurata JAMKOn sähköisiä viestintävälineitä, joihin tieto saadaan miltei reaaliajassa, ennen kuin ehdimme siitä omalla läsnäolollamme kertomaan.
Tulkaa useammin käymään Pitkäkadulla!
Me tullaan!
JAMKO: jotain rotia siihen viestintään. Jos jotain luvataan laittaa viikkomailissa, silloin sitä ei laiteta pelkästään facebookkiin.
Viikkotiedote on usein niin täysi, että kaikkia meille saapuneita viestejä emme voi siihen laittaa. Siksipä priorisoimme omat tapahtumamme ensiksi ja sen jälkeen vapautamme tilaa muiden tiedotteille. Parhaamme mukaan haluamme kuitenkin saada kaikkien tapahtumatiedotteet eteenpäin, joten Facebook on heti seuraavaksi paras kanava. Kannattaa lukea viikkotiedotteen lähettämiseen ja kirjoittamiseen liittyvät ohjeet huolellisesti JAMKOn nettisivuilta. 


Rentoa alkanutta viikkoa kaikille!

Terkuin
Minna














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti