torstai 16. tammikuuta 2014

Kiireinen keskiviikko

Keskiviikko oli omalla kohdalla yhtä hulinaa. Aamu alkoi totuttuun tapaan kello seitsemän ja pikaisten aamutoimien jälkeen matka kohti Dynamon kampusta pystyi alkamaan. Suurin osa päivästä meni koulun merkeissä, kello kahdeksan ja 15 väli meni tiiviisti projektia tehdessä koulussa yhdessä oman projektiryhmäni kanssa.

Siitä oli aika suunnata takaisin Rajakadulle, luvassa oli mm. valokuvausta ja hallituksen iltakoulua. Valokuvauksessa kaikista hallituksen jäsenistä ja edustajiston puheenjohtajista otettiin kuvat käyntikortteja varten jotka toivottavasti saamme piakkoin. Iltakoulussa kävimme taas läpi menneen ja tulevan viikon asioita tuttuun tapaan.

Tästä oli taas aika suunnata kohti kotia, laittaa siellä treenikamat mukaan ja lähteä Keljonkankaan koululle
treeneihin. Sieltä kotiin palaamisen jälkeen olikin sitten vuorossa muutamaan tenttiin lukemista. Muistutuksena
nyt kaikille, yleinen uusintatenttipäivähän on huomenna 17.1. Jos olet ilmoittautunut niin muista mennä paikalle!

Tämä päivä onkin mennyt sitten kotona maatessa lukien tenttiin ja hieman flunssaisesta olosta kärsien. Sikäli joku on tänään vielä suuntaamassa Bar Brahan Poikkitieteellisiin haalaribileisiin niin siellä minua saa tulla nykimään hihasta ja puhumaan mistä vaan maan ja taivaan väliltä. Lopuksi vielä biisi, joka tuo aina itselle mieleen Bran, siellä nähdään!


Hyvää torstaita kaikille
-Pauli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti