torstai 30. tammikuuta 2014

Kohti huhuja ja niiden yli!

Viides päivä haastatteluita takana. Maanantain onnistumisten tuoma virtapiikki alkaa olla jo hyvää matkaa laskussa ja aamupäivän haastatteluiden jälkeen nukuin ”aamupäikkärit” aurinkoisesta kelistä nauttimisen sijaan. Iltapäiväksi siirryin Puistokadulle haastamaan itseni työelämän ICT:n kanssa ja sen jälkeen oli vielä edustajiston kokous Rajakadulla.

Päivän piristys oli ehdottomasti kuulla tutorkokelaiden joukossa kiertävän huhu ”ylitutorista”, joka on itse paikalla haastatteluissa yhdessä tutor- ja liikuntasihteeri Oonan kanssa. Kuukausi luottamushommia takana ja olen jo saanut ylennyksen vertais- ja degree tutorvastaavasta ylitutoriksi. Toivottavasti ylitutorin paikalla olo ei ole saanut haastatteluun kutsuttuja hakijoita jännittämään niin pahasti, että ovat jättäneet haastatteluita väliin...

JAMKOssa on monta toimijaa ja jokaisella on oma vastuualueensa, mutta kaikkien päätehtävä on opiskelijan edunvalvonta. Ylitutorin, eli vertais- ja degree tutorvastaavan, tehtäviin kuuluu olennaisesti uusien tutoreiden ohjaaminen heidän tutorvuotensa läpi. Eniten työtunteja oman ymmärrykseni mukaan kerryttävät tutorhaastattelut ja -koulutukset, sekä Tursajaisten järjestämisen päävastuu yhdessä KV-tutorin kanssa. Näiden lisäksi istun joka keskiviikko iltakoulussa yhdessä muiden hallituslaisten kanssa ja vastailen sähköposteihin säännöllisesti. Vaikka tunteja toimistolla ja ylitutorina toimimisessa kertyykin runsaasti, olen edelleen päätoiminen opiskelija ja suoritan opintoja ohjeajan mukaisesti.

Tammikuu on lopuillaan ja tähän kuukauteen on mahtunut paljon hommaa, luultavasti en edes muista kaikkia asioita, mitkä mielessäni pyörivät tätä postausta kehitellessäni, mutta jatketaan siitä sitten vaikka huomenna. Ylitutor kuittaa.

Päivän kuva 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti