perjantai 31. tammikuuta 2014

Tammikuu, vihdoin se on ohi!

Sanonta "hullun hauska" on saanut uuden merkityksen minun elämässäni. Tutorvastaavana toimiminen on hauskaa, mutta tämä viikon rupeama, joka päättyi tänään noin klo 20 Rajakadun tiloissa oli ihan hullu. Tai sitten olen vain itse siinä rajamailla ja tuleva viikonloppu äidin ruuissa kotona toivottavasti auttaa palautumisessa.

Vaikka jatkuva keskittyminen ja vastausten kirjaaminen koneelle ovat työlästä puuhaa, niin kaikista rankinta haastatteluissa oli se, ettei saanut kommentoida väliin vaan piti olla kuunteluoppilaana. Tämän vuoden haastattelut tehtiin ryhmähaastatteluina ja ne antoivat paljon pohdittavaa ja kehitettävää tutorointiin, jotta se vastaisi uusien opiskelijoiden tarvetta. Kehittämisen lisäksi saatiin myös paljon kehuja, jotka antavat lisäpotkua pitkiin päiviin!

Jossain vaiheessa iltaa meno lähenteli jo ihan "kreisiä".

Tänään teimme todella, TODELLA, pitkän päivän viimeisten haastatteluiden ja valintojen kanssa. Valinnat olivat pitkät ja vaikeat, mutta uskon että saimme ihan hitoksee innokkaita ja taidokkaita tutoreita ensi vuoden aloittaville opiskelijoille. Kohta päästään porukalla kouluttamaan ja kouluttautumaan, hurraa! 

Koululla tuli oltua 12 tuntia ja kotiin päästyäni tiesin ansainneeni levon. Silti jostain syystä kerääntyneet kirjeet, tiskit ja viikon kuivamassa olleet pyykit pakottivat toimimaan. Nyt, yhdeltätoista illalla, olen kuitenkin ansainnut leponi ja siirryn läppärin ääreltä television ääreen.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti