tiistai 13. toukokuuta 2014

Simppelit kohtaamistalkoot



Kevät on pitkällä, viimeiset kouluhommat halutaan laittaa pakettiin ja kesäloma koputtelee…oven (tai no, okei, 1,5 kk päässä) takana, mutta JAMKissa ja JAMKOssa tapahtuu edelleen. Niin jupinaviikoilla, kurssipalautteissa ja eri palautteiden muodossa toivotaan yritysyhteistyötä, työelämän harjoitustöitä ja oikeita asiakasprojekteja kursseille. Ja nyt sinä voit tehdä sen itse - tutustua kiinnostaviin yrityksiin!

Tulevana perjantaina vietetään Keski-Suomessa yritysten ja korkeakoulujen kohtaamistalkoita. Mukana talkoissa ovat JAMKin ja JAMKOn lisäksi Keski-Suomen Yrittäjät ja Keski-Suomen Kauppakamari. Ja mistäkö on kyse?

Homman nimi on se, että voit itse, joko soittamalla, sähköpostittelemalla tai muita viestintäkanavia käyttäen sopia sinua kiinnostavaan yritykseen tapaamisen. Kyseessä ei tarvitse olla pitkäkestoinen yritysvierailu, vaan voit mennä nopeasti piipahtamaan tai halutessasi viipyä pidempäänkin. Helppoa, mutkatonta eikä edellytä kummaltakaan osapuolelta muuta kuin hetken aikaa. Yritykset tarvitsevat opiskelijoita yhtä paljon kuin opiskelijat yrityksiä.

JAMKOn toimiston porukka on lähdössä perjantaina porukalla liikenteeseen ja vierailemaan pariinkin yritykseen. Lähde sinäkin, yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Lisätietoja tästä päivästä löytyy Facebookista, ja huomaathan myös, että liuta yrityksiä on kutsunut myös opiskelijoita vierailulle.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/584194748321636/


Kohtaamisiin!

Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti