maanantai 3. maaliskuuta 2014

Maanantaiahdistus luopumisen tuskasta

Moi!!

Minä olen Oona ja JAMKOssa tutor- ja liikuntasihteerinä (hei Oona). Tällä viikolla olisi tarkoitus bloggailla oikein urakalla ja tapahtumaakin riittää koko viikoksi, joten stay tuned!

Aloitin työt JAMKOssa viime syksynä ja silloin olin omien keskeneräisten sosionomi opintojeni lisäksi vielä toisessa työpaikassa. Clas Ohlson ja myyjän työt saivat väistyä alkuvuodesta, koska piti myöntää oma rajallisuutensa (tai ainakin vuorokaudessa olevien tuntien rajallisuus). Kun joku toimistolla miettii että tarvitsisi paristoja tai mistähän saisi milloin minkäkinlaisen hilavitkuttimen, tulee minun suustani usein - jos ei aina - lausahdus "Clasulla myydään niitä!".  Lisäaikaa vuorokauteen ei myydä edes Clas Ohlsonilla ja nyt voinkin keskittyä tutorointiin ja liikunta-asioihin paremmin. Tätä aikaa keväällä tarvitaankin, kun JAMKO kouluttaa noin 140 tutoria auttamaan ensi vuoden opiskelijoita! Läksiäislahjaksi sain kuitenkin ison kassin konttorirotan käyttötavaraa, joista suurin osa koristaa nyt työpöytääni, katso kuva!

Luopuminen Clas Ohlsonin työpaikasta oli yksi elämäni vaikeimmista päätöksistä. Oli hienoa olla osa työyhteisöä, jossa kaikkien työntekijöiden panos oli yhtä arvokas ja kaikki seisoivat samalla viivalla. En tosin vaihtanut huonompaan, koska työpaikka JAMKOssa on edelleen yksi viime vuoden täyttyneistä unelmista.
Onneksi Palokan kauppakeskus ja lähin Clas Ohlsonin myymälä ovat vain 6km päässä ja vierotusoireita voi myös hoitaa selailemalla Clasun nettisivuja ja puhelimen aplikaatiota.

Luopumisen tuskaan toimistotarvikkeita entisiltä työkavereilta.
Näissä tunnelmissa aloitan tämän viikon bloggailun. Huomenna on laskiaistiistai, pääsisiköhän sitä pulkkailemaan KOOLSin johtokunnan kanssa, jos tuo äsken alkanut pyrytys ja sen mukanaan tuoma lumi jäisi maahan? Peukut pystyyn ja sormet ristiin!!

t.Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti