torstai 13. maaliskuuta 2014

Vaikeuksien kautta voittoon!

Kuraista torstaita!

Snowday, Snowless day, Green day, mitä näit ny sit on. Tänään oli tosiaan JAMKOn ja JYYn yhdessä järjestämä Snowday Mattilanniemen nurmialueella. Alunperinhän se piti olla Jyväsjärven jäällä, mutta sattuneesta syystä ja keleistä johtuen oltiin nurmikolla. Luntakaan ei ollut kuin tapahtuman nimessä, mutta se ei menoa haitannut!

Keli oli mitä mainioin, aurinko paistoi, pelailtiin turnaukset läpi ja näytti siltä, että porukka viihtyi. Menoa oli zumban ja bootcampin merkeissä, DJ soitti musiikkia sekä ruokaa oli tarjolla makkaran ja keiton muodossa. JAMKO vs. JYY hallitus ottelu meni käsikirjoituksen mukaan, JAMKO vei 5-1, vaikkei allekirjoittanut voinut sattuneesta syystä osallistua. :P

Turnaukset olivat melko kuraisia ja tiukkoja vääntöjä nähtiin. Turnausten voittajat mittelivät vielä keskenään pääpalkinnosta, aitiosta JYPin playoff-peliin. Palkinto jaettiin köydenvedon perusteella ja sen vei TPA Torstai, onnittelut vielä heille!

Kokonaisuudessaan mahtava tapahtuma, joka ei olisi onnistunut ilman loistavaa järjestäjä porukkaa, kiitos vielä teille! Nyt pyyhe matkaan ja kohti Opinkiveä, jossa ohjelmassa hieman saunomista ennen siirtymistä Snowdayn virallisille jatkoille, IceBrahan, nähdään siellä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti