torstai 6. maaliskuuta 2014

Toimistohuumoria parhaimmillaan


Nyt se on sanottu. JAMKOn toimistolla nauretaan. Ja paljon! Välillä hyville ja useimmiten vähän huonommille vitseille. Usein parhaat naurut saadaan erinäisistä mokista, suosittuja ovat kirjoitus- ja ajatusvirheet. Reilussa kahdessa vuodessa olen myös oppinut nauramaan itselleni. Ennen JAMKOa olin aika vakavamielinen, mutta nykyään en niin välitä, kunhan nauraja nauraa minun kanssani eikä minulle. Yleensä nauran itse kaikkein makeiten omille mokilleni. Niistä oppii! Anonyyminä pitäytyvän kommentti:"Tasa-arvo toteutuu kun kaikkia pilkataan tasapuolisesti yhtä paljon ja kaikki pilkkaavat yhtä paljon".

Yksi suuren kestosuosion saavuttanut päivänpiristys on Nyt-liitteen Fok_it  sarjakuvat, josta julkaistaan uusi strippi arkipäivisin. Ajankohtaisiin ja ihmisen päivittäistä elämää sivuaviin Fok_it:teihin olemme tykästyneet niin paljon, että lähes jokaiselle henkilöstön jäsenellä on omansa.

Vanha sanontakin kuuluu raskas työ vaatii raskaat huvit, tässä tapauksessa vähän rankenpaa huumoria (kyllä, myös Putous hokemat ovat olleet nosteessa tänä vuonna). Avotoimistossa työskentely on kaikille mukavampaa, kun voi välillä nauraa niin että mahaan sattuu. Ei mitään työtä jaksa tehdä, jos ympärillä ei ole hauskoja ihmisiä, joiden kanssa voi jakaa ilot ja surut.

Tiedelehden artikkelissa 7/2000 kirjoitettiin että nauru on sosiaalista liimaa. "Hyvä vitsi irrottaa hereät naurut, mutta useimmiten nauramme ilman vitsien kaltaisia yllykkeitä. Nauru on ennen kaikkea sosiaalinen signaali, jolla liputetaan leikkiä ja vahvistetaan yhteishenkeä."

Kehotan siis kaikkia nauramaan tänään, aurinkokin paistaa, joten turha jäädä nurkkaan nyhräämään.
 t.Oona

p.s. KISA! Yhdistä sarjakuva ja työpöytä/paikka ja voita haalarimerkki! Vastaukset kommenttikenttään, ensimmäinen oikein vastannut saa haalarimerkin.

1. Mikä paikka?



2. Kenen työpöytä?


3. Kenen ilmoitustaulu?

4. Kenen työpöytä?

5. Kenen työpiste?

1 kommentti: