keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Liikuntaa kulisseissa

Tutor- ja liikuntasihteerin työhön kuuluu paljon toisistaan irrallisia osatekijöitä. Normaali päivänä yli puolet on tutorointia ja loppu aika jää liikunnalle. Eilen ja tänään on tosi mennyt vähän eri tavalla, koska käytin melkein molemmat työpäivät liikuntasioiden parissa.

Tiistai aamuna kävin ensi töikseni kuntosalilla päivittämässä lappuja aukioloajoista. Aukioloajat opiskelijoille ovat ma-pe 8-20 ja la 9-14. Siivousaikoina kuntosali on kiinni, eli ma,ti, to ja pe 11.30-12 ja keskiviikkoisin 11.30-12.30. Annetaan siivojille työrauha ja onhan sitten muillakin kivempi käyttää salia, kun on puhdasta. Salilla käydäksesi et tarvitse kuin JAMKOn opiskelijakortin, helppoa eikö?

JAMKOn kuntosali - kompaktin kokoinen!
Iloa Liikunnasta -ryhmä starttasi! Tämä on 5 opintopisteen vapaastivalittava opintojakso, joka toimii Löydä Oma Liikuntamuotosi (LOL) opintojakson alaisuudessa. LOL-kurssi on syksyisin alkava vapaasti opiskelijan omalla ajalla suoritettava opintojakso ja Iloa Liikunnasta sen pienryhmätoteuttuksena järjestettävä kokonaisuus. Tämä on ensimmäinen kerta kun Iloa Liikunnasta starttaa ja sen ajatuksena on saada vähän tai ei ollenkaan liikkuvat opiskelijat liikunnan pariin. Jännityksellä jäämme seuraamaan, onko toteutus toimiva ja saadaanko sille jatkoa ensi vuonna!

KOOLSin iltakoulussa ei päästy pulkkailemaan, vaikka maanantain blogin jälkeen kuinka pidin sormia ristissä.
KOOLS ry, niille jotka eivät ole siitä kuulleet, on Jyväskylän korkeakouluopiskelijoiden liikuntaseura, joka järjesti ennen kaikki JAMKin opiskelijoiden liikuntapalvelut. Korkeakoululiikunnan startattua viime syksynä KOOLSin vastuulle jäi järjestää erilaisia kursseja ja turnauksia. Seuraavat turnaukset ovat muuten Snowdayssa ja kukapa tietää minkälaisia liikuntamahdollisuuksia kevät tuo tullessan - opiskelijaystävällisin hinnoin tietysti.
Ei menty pulkkailemaan, mutta oli silti kiva kokous.
Keskiviikkokin piti sisällään liikunta-asioiden parissa työskentelyä (vaikka istuinkin koneella koko päivän) ja  minun päiväni päättyi keskiviikkona ryhmäliikuntaan - core 25min + venyttely 25min, suosittelen!

Nyt liikutan itseni nukkumaan, hyvää yötä!
t.Oona






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti