lauantai 15. maaliskuuta 2014

Liikuntatutoreita ja sönkköenkkua

Hei taas!

Snowdayn stressi pikku hiljaa saatu käsiteltyä, palautuminenkin on jo loppusuoralla (IceBrassa pelkkää kokista). Vielä on hieman kamat levällään toimistolla, mutta maanantaina nekin löytävät omille paikoilleen. Perjantaina oli tuon olkapään ultraäänikuvaus ja positiivista uutista sieltä sain, eli ei jänteissä tai kiertäjäkalvossa repeämiä. Rustossa saattaa olla jotain, mutta siihen vaaditaankin sitten jo magneettikuvausta.

Viikonlopun ohjelmaan sisältyi myös tutorleiri nro 2. Eli vertais- seka degreetutorien leiri Vesalan leirikeskuksessa. Aamulla oli siis aikainen herätys ja klo 7.30 oli nokka kohti Vesalaa. Aamupalan nautittuamme aloimme valmistautua workshopin pitoon, jonka tarkoituksena oli kertoa uusille tutoreille liikuntatutoroinnista sekä JAMKOn liikuntapalveluista. Siinä samalla tuli tehtyä liikuntatutorrekrytointia. Vertaistutoreista yhteensä 1. ja 2. leiriltä 68 oli kiinnostunut liikuntatutoroinnista, eli saavat siis sähköpostilla kutsun koulutuksiin. Degree-tutoreissa 14 kpl kiinnostuneita. Ensi vkl olisi sitten vielä kv-tutorleiri, josta saattaa vielä löytyä innokkaita, mutta tähänkin määrään olen jo enemmän kuin tyytyväinen. :)

Sitten hieman itse workshopeista. :D Ensimmäiset 3 workshopia pidimme Pakarisen Jukan kanssa suomeksi vertaistutoreille. Nämä sujuivat hyvin ja ryhmät olivat aktiivisia sekä hyvin kuuntelivat koko workshopin ajan. Sitten koittikin päivän kovin haaste, 2 kpl degree-tutor ryhmiä.. Eikä siinä muuten mitään, mutta englannin kielentaitoni oli lauhkeasta säästä huolimatta aivan umpijäässä, joten ensimmäinen enkun kielinen workshop oli aivan järkyttävää sönkkäämistä.. :D Toivon, että kyseisille tutoreille syntyi edes jonkinlainen käsitys liikuntatutoroinnista. Ei vaan, kyllä homma lähti sitten rullaamaan, alkukankeuksia lukuunottamatta.

Jälkimmäinen ryhmä sujuikin sitten jo paremmin ja sain asiat kerrottua selkeämmin. :D Tarinan opetuksena olkoon se, että vaikka kuinka luulisit englannin kielen sanastosi olevan kattava, se ei sitä kuitenkaan ole.

Loistavaa viikonloppua kaikille!

Lauri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti