sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Viikko ilman viinaa (+ hallituskähmintä)

Tälläkin viikolla JAMKOssa on tapahtunut yhtä ja toista mukavaa - ilman alkoholia!

Kyllä vain, kaikki tällä viikolla järjestetyt tapahtumat ovat olleet päihteettömiä.
Alkuviikon hallitus vietti ToSu-evakossa, jossa kukaan ei juonut edes saunakaljaa. JAMKO Caféssa tiistaina järjestetty IC Movie Night oli luonnollisesti päihteetön. Keskiviikkona kaivettiin esiin tyrkkyjä JAMKOn ensi vuoden hallitukseen ja pohdittiin koulutusalajärjestöjen ja JAMKOn välistä yhteistyötä pizzan ja limun ääressä. Torstaina toista sataa opiskelijaa kokoontui Hallowen-Hengailuiltaan nauttimaan grillimakkarasta ja Hallowen-kolajuomasta. Ei yhtään hullumpi viikko.

Keskiviikkoisesta hallituskähminnästä kiinnostuneille kerrottakoon, että tilaisuudessa esiin astui laskelmieni mukaan kahdeksan innokasta tyrkkyä. HPJ:n ja HVPJ:n pestit kiinnostivat vanhoja toimijoita. Henkilökohtaiseksi riemukseni edunvalvonnan vastuualueet kiinnostivat tyrkkyjä aiempia vuosia enemmän: sekä sopo- että kopo-ehdokas löytyi tyrkkyjen joukosta. Tututtuun tapaan liikunnan ja tutoroinnin sektorit herättivät mielenkiintoa. Mutta kuka haluaisi järjestää ensi vuonna JAMKOlle huikeita bileitä tai kantaa vastuuta IC:n toiminnasta? Uskon, että näistäkin sektoreista kiinnostuneita varmasti on ja he tuovat mielenkiintonsa ilmi viimeistään edustajiston järjestäytymiskokouksessa.

Kaikkiaan tämän viikon perusteella voisi päätellä, että se työ, joka on tehty JAMKOn profiloitumiseksi edunvalvojana, alkaa kantaa hedelmää. Jos joku vielä väittää, että JAMKO järjestää vain ryyppäjäisiä, voi hänen sanoa olevan epäilemättä väärässä.

Muistakaa äänestää ja kannustakaa myös kaveria äänestämään edustajistovaalissa!
Jos oma ehdokas on vielä hakusessa, vaalikone auttaa.


Vaalitulosta jännittäen,

Tara
epj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti