sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Lopun alkua.

Moro!

Pitkä viikonloppu takana. Eilen Minna kertokin SAMOKin (Suomen Opiskelijakuntien Liitto) liittokokouksesta, jossa oltiin perjantai ja lauantai. Liitariksikin kutsutussa tapahtumassa on aina jännitystä ilmassa kun päätetään seuraavan vuoden tärkeistä asioista kaikkien Suomen opiskelijakuntien kannalta.
Tänä vuonna oli kuitenkin JAMKOlla taas edessä normaalia enemmän jännitettävää, kun oma hallituksen puheenjohtajamme oli ehdolla SAMOKin puheenjohtajaksi vuodelle 2014. Neuvotteluja käytiinkin koko yö tulevista hallituspaikoista ja lauantaina jännitettiin miten lopulta tulee käymään. Valitettavasti tänä vuonna ei ollut Neean vuoro, mutta siitä huolimatta SAMOK sai upean porukan ens vuodelle pitämään opiskelijoiden puolia.

Mulle tämä liittari oli toinen kerta kun pääsin edustamaan JAMKOn poppoota ja noi on kyllä mielenkiintoisia tapahtumia. Samanhenkistä porukkaa toista sataa, joilla kaikilla on koko vuonna ollut sama agenda, ajaa opiskelijoiden etuja omissa ammattikorkeakouluissaan. Tekee välillä hyvää tajuta, että vaikka Jyväskylässä tuntuu asioita olevan paljon esillä ja JAMKissa sattuu ja tapahtuu niin ei se ole elämä pelkkää ruusuilla tanssimista. Monessa muussakin opiskelijakunnassa on menty paljon eteenpäin. 

Fiilikset kun pääsin eilen illalla kymmeneltä Jyväskylään.


JAMKOssakin eletään jänniä aikoja kun ensi viikolla uusi edustajisto kokoontuu ensimmäistä kertaa keskiviikkona. Luvassa on järjestäytymiskokous, jossa valitaan hallitus seuraavalle toimikaudelle eli vuodelle 2014. Vuosi alkaa lähentyä loppuaan, mutta kuukauden verran olisi vielä jaksettava painaa, jotta ensi vuoden toimijoilla olisi varmasti mahdollisimman helppo astua puikkoihin ja viedä JAMKOa taas eteenpäin.

Ollaan tässä viime aikoina suunniteltu jo ensi vuotta ja voin luvata, että taas on työtä tarjolla tuleville toimijoille, että kaikkiin tavoitteisiin päästään. JAMKO on aina ollut edelläkävijä opiskelijakuntatoiminnassa ja on sitä toivottavasti myös tulevana vuonna!

Loppuun viellä jäniskevennys.



P.S. Kiitos Minnalle perjantain blogin kirjoittamisesta.

P.P.S. Nähdään pikkujouluissa, omassa kalenterissa niitä ainakin vielä riittää!


-Olli













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti