torstai 25. lokakuuta 2012

Uteliaisuutta ja oivalluksia

Tyyntä myrskyn silmässä.

Otsikko on suora kopio Opettaja- lehden uusimmasta numerosta. Siskoni, kenen luona yövyin muutaman yön, on luokanope ja jemmasin lehden häneltä matkalukemiseksi. Numeron teemana on mediakasvatus. Aihe on minulle mieluinen ja tuttu, sillä medianomi-taustalla näihin juttuihin on tullut ja tulee perehdyttyä edelleen. Mitään medianlukutaitosaarnaa ei tästä postauksesta kuitenkaan tule. On vain näin vaalien aikaan ollut mielenkiintoista seurata ihmisten keskustelua ja reagointia ajankohtaisiin aiheisiin. Harmi, että sunnuntaina se loppuu. Onneksi luvassa on jatkoa valittujen valtuutettujen spekuloinnista :) Muista äänestää! Ja muistakaa olla uteliaita!

Istun nyt junassa matkalla Turkuun. Turussa tapaamme muiden opiskelijakuntien toiminnanjohtajien ja pääsihteereiden kanssa, ja käymme läpi ajankohtaisia asioita.  Asialistalla ovat ainakin kunkin opiskelijakunnan edustajistovaalit, joiden äänestys meilläkin alkaa heti ensi maanantaina. Klo 9 äänestyslinkki kilahtaa sähköpostiisi. Jos et nyt herätyskelloa viitsi sen takia laittaa soimaan, niin ainakin tuona aamuna kannattaa se koulun sähköpostilaatikko käydä tsekkaamassa. Lisäksi käymme tutustumassa Turun opiskelija-asuntosäätiöön. Monennäköistä mahtuu näihin pariin päivään.Lisäksi yksi pettymys. Kävin hakemassa rautatieaseman ärrältä itselleni pasteijan aamiaiseksi. No, se oli ontto. Voitte veikata, lähtikö nälkä.
Ontto pasteija




Kävin alkuviikosta pyörähtämässä siskoni koulussa. Näin hänen oppilaitaan ja kolleegoja. Meillä on 7 vuotta ikäeroa, minä olen se nuorempi versio. No, en heidän mielestään. Eppuluokkalaisten tenavien leuat loksahtivat auki, kun eivät uskoneet, että minä olen pikkusisko. Ihan yhtä läpinäkyviä eivät olleet reaktiot opettajanhuoneessa, mutta kyllä sielläkin syntymäjärjestyksen arvaukset menivät pieleen. Ryppyjäpoistavanihmeseerumin metsästys jatkukoon.. (alkakoon?)

Ja hei, kiitos vinkeistä paninigrillin suhteen. Tsekkaan tarjolla olleet ehdotukset ja palaan asiaan ensi viikon aikana! Mutta nyt matka jatkukoon ja lisää kuulumisia luvassa huomenna paluumatkalla. Toivottavasti silloin luvassa uusia oivalluksia. Ainakin lupaan olla utelias :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti