tiistai 9. lokakuuta 2012

Minna testaa!




Syksy on useille meistä sitä aikaa, kun testaillaan ja etsitään uusia harrastusmahdollisuuksia. Koskaanhan ei ole liian myöhäistä löytää itselleen uusi harrastus! Näin hyvinvointiviikon kunniaksi, olen testaillut tässä kesän ja syksyn aikana muutamia itselleni uusia liikuntalajeja! Ja nyt haluan jakaa nämä onnistumisen ja epäonnistumisen kokemukset myös teidän kanssa.

Alku kesästä kävin suorittamassa Green Cardin. Kyllä vain, golfia. Minä, joka ei voi sietää golfia. Noh, mutta hetkellisen päähän piston ansiosta nyt on Green Card taskussa ja omat pelivälineetkin löytyy. Mutta tämähän ei vielä sitä tarkoita, että osaisin pelata. Ei, ei. Enää vain pitäisi saada osuma siihen palloon. Ei paha tilanne siis, vai mitä. ;) 



Itselläni ei ole aikaisempia kokemuksia minkäänlaisista maila- tai pallopeleistä, ja se nähtävästi myös näkyy golfkentällä. Golf-opettajani sanojen mukaan minulla on ”hetkiä”. Kyllä vain, näitä ”hetkiä” löytyy aina välillä, mutta sehän ei vielä tarkoita sitä, että lähtisin varmoin ottein pelaamaan kierrosta.
Jotenkin ihmeen kaupalla se ei edes haittaa etten osu siihen golfpalloon. On mukavaa kokeilla ja harjoitella erilaisia lyöntejä, lähteä vanhojen golf-konkareiden kanssa kierrokselle, ihmetellä ja kummastella kun joskus jopa osuu siihen palloon ja ennen kaikkea nauttia ulkoilmasta sekä uudesta mahdollisesta harrastuksesta! 

Kaikessa ei siis tarvitse olla mestari jo heti alussa. On ihan OK olla aloittelija! Vaikken siis golfia osakaan vielä pelata, voin suositella sitä kaikille, jotka haluavat parantaa keskittymiskykyään tai niille henkilöille, jotka haluavat aikaa vievän harrastuksen. 

Tällä viikolla Minna testaa – osio saa vielä jakoa kahdesta muustakin, toisistaan hyvin poikkeavasta liikuntalajista! Pysykää siis kuulolla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti