torstai 11. lokakuuta 2012

Minna testaa! osa 2.


Syyskuun uuden liikuntalajin kokeileminen oli pyhitetty tankotanssille. Tuossa syyskuun 13.päivä sitten tallustelin tankotanssi studiolle. Enpä olisi ihan heti uskonut sellaista tekeväni… Ennakkokäsityksiä tai – oletuksia minulla ei oikeastaan tankotanssista ollut. Ainoa odotuksenani oli oikeastaan mennä pitämään hauskaa. Niin ja ehkä myös se, että kaverini saisi kunnon naurut kun mätkähdän sieltä tangolta alas. 


Kuva täältä

Kerrankin, omasta liikuntataustastani taisi olla paljonkin hyötyä. En kuitenkaan päässyt helpolla tämänkään lajin testaamisessa.  Haastavinta tässä lajissa oli uskaltaa kokeilla ja haastaa itseään vaativimpiin liikkeisiin. Välillä piti oikein miettiä, mistä tämä arkuus ja pelokkuus vauhdikkaisiin pyörähdyksiin johtui… Olenko tulossa vanhaksi (vai olenko jo vanha)… Oma alkeiskurssini kesti kolme kertaa ja oli mukava huomata, että tankotanssiin kuuluvat pyörähdykset ja tangolla seisomiset sujuivat kerta kerralta helpommin. Kaikkien uusia liikuntalajeja ja – muotoja kokeilevien on mielestäni hyvä muistaa, että omia rajoja on hyvä haastaa, mutta saa myös asettaa itselleen ne rajat, joita ei tarvitse ylittää. Edelleenkään kaikessa ei tarvitse olla mestari, vaan annetaan kaikille mahdollisuus pysyä omalla mukavuus alueellaan ja nauttia harjoittelusta. Itse vedin tämän rajan päälläseisontaan, eikä se ketään haitannut.

Ja voin ilokseni kertoa, etten mätkähtänyt tangolta alas missään vaiheessa!

Eilenhän oli JAMKOn Hyvinvointiviikolla mahdollisuus kokeilla tankotanssia ja ainakin ilmoittautumisnopeuden perusteella, tämä näytetunti oli erittäin haluttu. Mitäs mieltä olitte tankotanssista?

Nyt Liikkujaisiin, joten nähdään siellä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti