perjantai 12. lokakuuta 2012

Hyvinvointiviikkoa tekemässä


Tämän syksyn työtehtäväni ovat paljolti pyörineet JAMKOn hyvinvointiviikon ympärillä. Tämän kyseisen viikon suunnitteluun on kuulunut paljon innostumisia, epäröintiä ja sähköpostien kirjoittelua. Täällä JAMKOn toimistolla on saatu jos jonkinmoisia innostumisia Hyvinvointiviikkoa kohtaan. Vai mitä, toimiston tytöt ja pojat? :) Valitettavasti osa näistä innostuksista myös laantuivat ja yleensä syynä oli aika pula. Miksi kaikki mahtavat ideat ja ajatukset tulevat sieltä aivojen kätköistä esiin vasta viime minuuteilla?



Itselleni Hyvinvointiviikon tekeminen opetti erittäin paljon. On muistettava oma rajallisuutensa tällaista koko viikon tapahtumaa suunniteltaessa. Vaikka miten hieno idea se kaikille kampuksille rantautuva geokätköily tai sporttimuotishow oli, se saa nyt jäädä toteutettavaksi ensi vuonna. 

Mutta enhän minä suinkaan tätä viikkoa ole yksinäni rakentanut! Ei ei! Iso kiitos kuuluu kaikille JAMKOn hallituslaisille, työntekijöille, KOOLSin johtokuntalaisille sekä liikuntatutoreille! Mutta suurin kiitos kuuluu teille, arvon liikkujat!  


Eilisiin Liikkujaisten kuviin on hyvä päättä. :)









 Liikunnallista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti