tiistai 2. lokakuuta 2012

Rytmikäs alku viikolle


Kolmannen vuoden sairaanhoitajaopiskelijoilla on aika runsaasti harjoittelua. Harjoitteluiden ja opiskelijakunnan menojen sovittaminen yhteen on välillä melkoista taiteilua. Varsinkin kun vuorot pyritään tekemään ohjaavan työntekijän vuorojen mukaan. Yleensä se kyllä onnistuu aikas hyvin.

Tämä viikko alkoi kahdella yövuorolla keskussairaalan sydänosastolla. Harjoittelut on kyllä opiskelujen parasta antia. Sydänosastolla on päässytkin tutustumaan aika mukavasti esimerkiksi sydämen toimintaan, sydänsairauksiin ja erilaisiin rytmihäiriöihin. Monitoreissa näkyy monenlaista sydämen rytmiä. Kuvasta näkyy mm. eteisvärinärytmi lisälyönneillä, normaali rytmi, eteislepatus ja normaali rytmi lisälyönneillä.



Tällä viikolla yövuoron jälkeen onkin tämän viikon harjoittelut tehty. Loppuviikko menee lähinnä erinäisissä JAMKOn jutuissa. Välillä voisi yrittää muutamia kouluraporttejakin kirjoitella.

Loppuviikon ohjelmasta löytyy mm.
- Tiistaina haalarikastajaiset
- Torstaina Kauppakadun appro
- Perjantaina Tulevaisuus 2030 –seminaari Rajakadulla
- Lauantaina JAMKOn vuosijuhlat

Lisäksi saadaan JAMKOn vieraaksi joitain vuosijuhliin tulevia opiskelijakunta-aktiiveja muista opiskelijakunnista. Loppuviikolle on suunniteltu ohjelmaa myös vieraiden viihdyttämiseksi. Näistä kuullaan vielä tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti