tiistai 23. lokakuuta 2012

Kahvia ja sirkushuveja


Yksi osa työkenttääni on JAMKOn omistaman osakeyhtiön, Jyväskylän opiskelijoiden palvelut Oy:n, tuttavallisemmin JOPOn pyörittäminen. JOPOn näkyvin osa on varmasti kaikkien suosikki JAMKO Café, joka (MAINOS!) tarjoaa Rajakadun parasta kahvia. Kahvilan työntekijät on ihan huippuja, Satu ja Petteri hoitavat hommat kyllä hienosti kotiin. 

 Parin viikon aikana minulle on soitellut muutama yritysrekisterihemmo, jotka ovat kertoneet, että firman yhteystiedot löytyvät täältä ja täältä. Vaikea uskoa, koska kun Googletin sanan JOPO, niin kahvilaa eikä koko osakeyhtiötä löytynyt ainakaan haun etusivulta. Toki olisin voinut tehdä saman tuolla pitkällä nimellä, mutta se nyt ei enää olisi ollut yhtään niin hauskaa.

JOPO

Pikkuhiljaa Kahvilan puolella on alkanut pyörimään aktiivista iltatoimintaa. On leffailtoja, hengailuiltoja, peli-iltoja, ja voi tilaa varata omaankin käyttöönsä. Jos sinulle tulee joku kuningasidea mieleen, miten kahvila voisi palvella opiskelijoita vieläkin paremmin, niin älä epäröi kertoa sitä meille.

Minäkään en epäröi kertoa ajatuksistani sinulle. Ja tässä on nyt yksi haaste. Jos sinä, arvon lukija tiedät, mistä voisin löytää kuvan mukaisen Krupsin paninigrillin, niin kerro se minulle. Ratkaisevasta vihjeestä tarjotaan kahvipassi, mainetta ja kunniaa, sekä ihan hillitön win-win tilanne. Asiakas saa jatkossa panininsa vieläkin nopeammin ja me pystymme palvelemaan asiakasta paremmin.

Wanted: paninigrilli




 On nimittäin etsitty tuote tuo. Ja siis ihan mikätahansa Krupsi ei käy, vaan vähän tuollainen samanhenkinen. Laadunvarmistukseksi, ymmärrättehän :) Gigantti ja Prisma on tsekattu.

No mutta, kello näyttää niin paljon, että nukkumaamenoaikaan on enää 9 minuuttia. Jatketaan tarinoita myöhemmin tällä viikolla. Voin kertoa juttuja vaikkapa siitä, miten lapsen suusta kuulee totuuden....

2 kommenttia:

  1. Onnistuisiko paninigrillin tilaaminen Krupsin onlinestoresta?

    http://www.krupsonlinestore.com/product_detail.asp?T1=KRU+FDE312%2D75&MENU=specialty&SELECT=&SKW=kruspecial

    -Anne-

    VastaaPoista
  2. Mitä turhaa yrittää löytää tiettyä tuotetta eri kaupoista kun netti on täynnä kauppoja. Esim. www.keittiovaline.fi on sellanen sivusto mistä löytää kyllä melkein mitä vaan keittiöö. :)
    -kare-

    VastaaPoista