tiistai 1. huhtikuuta 2014

Aprillia ja bingoa

Moro!

Tällä viikolla JAMKOn blogia kirjoittaa allekirjoittanut eli Olli Molander, tämän vuoden hallituksen puheenjohtaja. Luonnollisesti aprillipäivästä on pakko mainita jotain, vaikken tietääkseni yhdenkään pilan kohteeksi tänään joutunutkaan. Kovasti yritettiin viime viikollakin pohtia mitä JAMKO voisi keksiä tälle kujeilun täyttämälle päivälle ja skarpeimmat saattoivatkin huomata päivän postauksissa jotain outoa.

Lueskelin myös minkälaisia piloja on vuosien varrella ihmisten kiusaksi keksitty. Hauska oli mm. Radio Rockin vuoden 2008 pila, jossa kuuntelijoille kerrottiin alennuksesta Mechelininkadun Essolla. Erään studioon soittavan herran mukaan huoltoasemalla myytiin olutta pelkästään pantin hinnalla ja voitte arvata minkälaisen ruuhkan tämä aiheutti kyseisen huoltamon pihaan. Voi taas ihmetellä minkä takia se arviointikyky juuri alkoholihuomien kohdalla pettää aina niin pahasti.

Tyytyväisenä päivän tulokseen, ettei muhun perinteiset pilat uponneet, palkitsin itseni JAMKOn Jälki-istunnolla. Kevään viimeisessä jälkkärissä oli visan lisäksi ohjelmanumerona kaikkien ikäihmisten suosikkia, bingoa! Oli muuten pitkästä aikaa jännittävin kilpailu mihin on tullut osallistuttua. Ehkä ens kerralla saan jopa voittorivin.
Hallituksen tutorvastaava Niinan kanssa bingoon valmistautumista.
Nyt Mestareiden Liigaa ja kohti rehellisempää huomista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti