tiistai 8. huhtikuuta 2014

Tutorvastaavan päiväkirja

Tämä kevät on mennyt vauhdilla ja vaikea uskoa, että vappu häämöttää jo ovella! Tutoroinnissa on tällä hetkellä rauhallista, sillä koulutukset ja leirit ovat nyt ohi ja olemme siirtyneet suunnittelemaan jo ensi syksyn ohjelmaa ja erityisesti painopiste tuntuu olevan Tursajaisten suunnittelussa (jee!) yhdessä KV-tutor Lauran kanssa. Sen lisäksi tietenkin tutoreiden ohjaamista tapahtuu jatkuvasti.

Tutorleireistä jäi hyvä mieli ja luottamus siihen, että meillä on jälleen tänä vuonna mahtava porukka ohjaamassa uusia opiskelijoita opintojensa ääreen. Tänä vuonna vertais- ja degree tutorit koulutettiin kahdella leirillä, joista toisella leirillä oli yhtä aikaa suomen kielisten koulutusohjelmien ja englannin kielisten koulutusohjelmien tutoreita. Mielestäni kaksikielisyys toimi hyvin, mitä nyt oman äänen katoaminen juuri ennen leirin alkua vähän tuotti harmaita hiuksia kouluttamiseen. Tästä opin sen, että jos olen osallistumassa puhujana johonkin näinkin tärkeään tehtävään, välttelen kevään katupölyä ja puhumista edellisen viikon ainakin. Eli toisin sanoen, eristän itseni yksiöön ja en avaa ovea kenellekään. Äänen katoamisesta selvittiin kuitenkin nauramalla, imitoimalla Paula Koivuniemeä ja Cheekiä, sekä kärsivällisyydellä jota porukalta löytyi huimasti kähisevän tutorvastaavan pitäessä pienryhmäkoulutusta.

Tänään on kevään viimeinen IC After Hours Freetimessa ja Revolutionista saa 5 eurolla herkullisia burgereita kasvis- tai lihavaihtoehdolla. Kyllä taas hapankorpuilla eläminen palkitaan!  

Nälkä on jo niin kova, että se sumentaa mielen ja pakottaa lähtemään kohti tapahtumien keskipistettä, mutta loppuun vielä leirimeitsie yhdessä tutor- ja liikuntasihteeri Oonan ja kuvaan mahtuneiden tutoreiden kanssa.

Kuvan laatu on huikea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti