torstai 24. huhtikuuta 2014

Hukun "salaiset" tehtävät

Kiire! Jännittää! Bileet! Ihan kohta! Tänään siis bailataan Brassa jo klo 21:00 lähtien niiden kanssa, jotka ovat ennakkolipun hankkineet. Bileet vaativat aina hieman suunnittelua ja niin ovat nämäkin. Teema tulee päättää jo hyvissä ajoin, sillä haalarimerkit ja julisteet on tilattava ajoissa. Tänä vuonna teemaksi valikoitui Spring Break! Biletetään punaisten mukien ja meidän oman JAMKO-juoman kanssa, jonka suunnittelimme Bran edustajan kanssa. Ja mukia saa käydä täyttämässä tiskillä opiskelijaystävälliseen hintaan toki, se ei ole kertakäyttöinen ;)
Se mitä tehdään ennen bileitä, onkin jännä juttu! Rantaudumme tiimini kanssa Brahan jo tuossa puolen tunnin päästä, tyhjänä se on ihan erinäköinen paikka. Tällä kertaa ei ole hirveästi koristeltavaa, mutta mm. mukit tulee avata ja laittaa paikoilleen. Lisäksi haalarimerkit varata lipunmyyjälle ja tarkistaa tiimin kanssa "työvuorot" ja tehtävät. Tiimiläiset ovat JAMKin opiskelijoita, tutorkollegoitani.

Puolituntia ennen bileitä: nopea naaman ehostus, aamulla herätty viideltä ja vielä jaksaa. Haalarit jalkaan ja tavarat mukaan, nähdään Bran tanssilattialla!

Bileilloista tulee harvoin palautetta meille saakka. Toivoisinkin, että huomenna bileiden jälkeen kävisitte kommentoimassa tämän postauksen alle tai facebookkiin inboxiin tai ihan seinälle, mitä piditte. Ja baarissakin saa tulla juttelemaan, hihasta kiinni vain :)


Pidetään kivaa ja hauskaa kesälomaa niille, joilla se jo kohta koittaa! :) Tänään se on ainakin hyvä aloittaa.

-Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti