keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Miksi äänestää?

Hei!

Minä olen Carita, toimin tänä vuonna keskusvaalilautakunnan puheenjohtajana. Olen tänä vuonna ollut ensimmäistä kertaa edustajistossa. Olisin halukas ollut jatkamaan uraani edustajistossa, mutta opintoni alkavat olla sillä mallilla, että en pysty osallistumaan enää. Siksi ajattelinkin että tällaisena loppurutistuksena voisin toimia vielä tässä tehtävässä.

Mutta sitten siihen tärkeämpään asiaan! Aina kannattaa käyttää äänioikeutensa jos siihen on mahdollisuus. Edustajistovaaleissa äänestäminen onkin tärkeää, koska sitä kautta pystyy vaikuttamaan kaikkien opiskelijoiden hyvinvointiin. Edustajisto on se varsinainen päättävä elin, jossa jokainen saa äänensä kuuluviin opiskelijoita koskevissa asioissa ja jonka kautta pystytään vaikuttamaan. Edustajisto kokoontuu noin kerran kuussa. Ennen kokousta järjestetään iltakoulu, jossa käydään läpi tulevan kokouksen käsiteltävät asiat ja näin jokainen pystyy miettimään etukäteen omaa mielipidettään varsinaista kokousta varten. Edustajisto on se, joka säätelee JAMKOn toimintaa ja sitä mitä sen kuuluisi tehdä opiskelijoiden hyvinvoinnin takaamiseksi.

Joten äänestäminen on tärkeää, näin saat valittua sinulle tärkeitä aatteita edustavan opiskelijan edustajistoon. Niin saamme rakennettua meille parhaan edustajiston, joka ajaa meidän asioita. Käykää siis tutustumassa ehdokkaisiin ja heidän mielipiteisiinsä JAMKO:n vaalikoneessa. Sieltä löydätte lisätietoa ehdokkaista ja voitte täyttää kyselyn, joka ehdottaa teille sopivaa ehdokasta. Äänestyslinkin olette saaneet sähköpostiinne, sitä kautta pääsette äänestämään! Äänestysaikaa on vielä ensi viikon keskiviikkoon 5.11. klo 15.00 asti.

Meillähän oli viime vuonna suurin äänestysprosentti, eiköhän jatketa samaan malliin!

Terkuin Carita






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti