maanantai 27. lokakuuta 2014

JAMKO palvelee Sinua, opiskelijamme!

Moi! 

Tällä viikolla blogi-vuorossa olen minä, eli Oona, joka hoitaa JAMKOssa tutor- ja liikuntasihteerin hommia. Viime viikon lopun ja tämän viikon alun tulen kuitenkin viettämään tuuraajana JAMKOn toimiston jäsenpalvelussa. Kolme vuotta JAMKOn jutuissa mukana olleelle tämä tuo mukavaa vaihtelua arkeen ja uuden oppimista. Tässä kuvaus tavallisesta maanantaista JAMKOn jäsenpalvelussa.

8:45
Saavuin toimistolle, ja olin unohtanut avaimet. Onneksi muut työntekijät olivat jo saapuneet toimistolle ja päästivät minutkin sisälle. Huvi- ja kulttuurivastaava Iina Mustalampi oli jättänyt jäsenpalvelupisteen pöydälle yllätyksen, alla kuva-arvoitus mistä on kyse.

Nämä tulivat tänään myyntiin ja ensimmäiset on jo ostettu. Tule hakemaan omasi ennenkuin loppuvat!



8:50
Koneiden avaamiseen, pohjakassan laskemiseen ja yleiseen valmisteluun menee hetki, varsinkin kun en ole vielä niin rutinoitunut jäsenpalveluasiantuntija kuin opiskelijasihteeri Paula Sulkunen, joka normaalisti pyörittää jäsenpalvelua ja sitä kautta myös suurta osaa JAMKOsta.

9:00
Ovet auki – missä jonot? Suurimmat jonot nähtiin syyskuussa kun uusi lukuvuosi oli juuri startannut. Niitäkin helpotti kaksi asiointipistettä toimistolla sekä kiertävät jäsenpalvelupisteet kaikilla kampuksilla.
  
10:05
Tähän mennessä päivääni on käynyt ilahduttamassa neljä opiskelijaa (Korkeakoululiikunnan liikuntatarra x2, JAMKOn jäsentarra x2) sekä Granon lähetti, joka toi taas yhden pian valmistuvan opiskelijan kansitetun opinnäytetyön.



Onko sinunkin opinnäytetyösi jonain päivänä valmis ja kansissa?



  


















11:00
Lounastauko! Tosin minulla se tarkoittaa JAMK-tutuksi päivän palaveriin osallistumista. Onneksi viestintä- ja edunvalvontasihteeri Anna tuuraa sen aikaa ja minäkin saan syödäkseni.
Vinkki! Tällä viikolla kaikki Korkeakoululiikunnan tunnit ovat ilmaisia,

13:30
Kahvitauko. JAMKOn toimisto kuluttaa kahvia keskimääräistä toimistoa enemmän, tai näin ainakin uskon. Kahvia juodaan aamulla, aamupäivällä, keskipäivällä, iltapäivällä ja usein myös illalla, koska vaikka jäsenpalvelun aukioloajat ovat 9-15, on toimistolla väkeä usein iltamyöhään asti.

15:00
Ovet kiinni. Päivä menee nopeasti kun on kivaa! Sitten vielä kassanlasku, tilitykset ja muiden hommien pariin. Jos oma maanantaisi ei ollut yhtä hyvä kuin minulla, niin tässä loppuun hupikuva pöllöstä, jolla menee taatusti huonommin kuin sinulla, jos ilmeeseen on uskomista.



Vaikea maanantai? 


JAMKOn jäsenpalvelu on täällä sinua varten huomennakin. Aukioloajat löydät tutusta osoitteesta www.jamko.fi. Huomiseen!

t.Oona, tutor- ja liikuntasihteeri



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti