lauantai 25. lokakuuta 2014

Uutta kokeillen.

Hyvinvointiviikko tulloo! Tarjolla on siis paljon uutta ja jännää. Vaihtelu on osa hyvinvointia ja nyt siihen tarjotaan mahdollisuuksia.

Kaikilla on jossain vaiheessa varmasti tullut tunne, että nyt tarvitaan jotain uutta. Tässä vaiheessa toiset lähtevät heti kokeilemaan, mutta toiset empivät. On varmasti vaikeaa löytää mitään normaalia parempaa, jos ei kokeile. Kun käy paikoissa, mihin ei yleensä lähde, tapaa myös aivan erilaisia ihmisiä. Tämän voi huomata jo ihan vain käymällä eri kampuksella syömässä.

On toki helppoa ja turvallista jäädä kotiin jumittaan, mutta mitä enemmän uusia juttuja koittaa sitä helpompaksi se myös tulee. Samalla tulee monia kokemuksia rikkaammaksi ja väittäisin että sitä kautta myös onnellisemmaksi. Eikö ihminen tule onnelliseksi itsensä toteuttamisesta ja elämyksistä, eikä esimerkiksi tv-sarjoista ja uusista kengistä?

Tulevalla viikolla on paljon tapahtumia, jotka poikkeavat perinteisistä opiskelijatapahtumista. On liikuntakokeiluja, kaverihierontaa, pikadeittailua, pimeäkävelyä, limubileet ja vaikka mitä muuta. Älkää antako syksyn siis masentaa, vaan lähtekää kaikkeen mukaan. Jos ette nyt lähde, niin milloin sitten?

Zekkaa lisää ensi viikon ohjelmasta: http://www.korkeakoululiikunta.fi/fi/korkeakoululiikunta/tapahtumat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti