maanantai 3. marraskuuta 2014

Aktiivisuus - viikon adjektiivi

JAMKOon kuuluvat kaikki opiskelijat, jotka ovat maksaneet JAMKOn jäsenmaksun ja siten omistavat opiskelijakortin, oikeuden käyttää JAMKOn kuntosalia ja etuja, joita eivät kaikki saa. JAMKO on myös paljon muutakin kuin yhdeksän henkeä hallituksessa, F-siiven päässä sijaitsevassa toimistossa. Meitä JAMKOlaisia on yli 3000!! Eikä se JAMKO pyöri vain niiden yhdeksän hengen ja muutaman työntekijän voimin





Näitä lisää keskiviikkona
JAMKO tarvitsee kaikkia aktiivisia opiskelijoita ja niitä meillä riittää! Minulla on seitsemän aktiivista huipputyyppiä komennuksessani, eli vapaa-aikatiimissä. Tiimiläiseni ovat meidän kouluttamia tutoreita ja se saavat tiimissä työskentelystään tutortunteja. Tiimi on apunani tapahtumissa, joita järjestän. Huomenna meitä tapaa JAMKOn Jälki-istunnossa ja keskiviikkona Pikkujoulukauden avajaisissa. Jälki-istunnon pubivisan kysymykset ovat tiimin käsialaa ja pitävät erotuomarin roolia huomisessa pöytälätkä-turnauksessa.

Tänään meillä oli askartelutalkoot keskiviikkoa varten, oli hauskaa ja aika kului kuin siivillä. Varsinainen paluu lapsuuteen, pojat eivät olleet askarrelleet sitten ala-asteen kuudenen luokan. Mutta tuloksista sitä ei huomannut. Tuloksia voi tulla keskiviikkona katsomaan ja kehumaan ;)


Aktiivinen vapaa-aikatiimini, vain yksi puuttuu
Jotta saisimme lisää aktiivisia opiskelijoita, muistuttelenkin vielä edustajistovaaleista.
Edustajistovaalit ovat käynnissä ja äänestyslinkit muistutuksineen ovat saapuneet jokaiselle jäsenellemme koulun sähköpostiin. Käytä siis aikaasi kaksi minuuttia ja muutaman klikkauksen verran ja äänestä!  Vaalikoneesta voit löytää oman suosikkiehdokkaan. Äänestysaikaa keskiviikkoon klo 15 saakka.

Ja mikäli haluat nähdä työmme tuloksia, hae oma ennakkolippusi keskiviikon bileisiin JAMKO Cafesta tai JAMKOn toimistolta. Et jää kaikesta hauskasta paitsi ;)


Aktiivista viikkoa kaikille ja nähdään tällä viikolla tapahtumissanne, ne alkavat olemaankin viimeisiä mitä itse tänä vuonna järjestän.

- Iina
Huvi- ja kulttuurivastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti