keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Ketä kuuluu JAMKOn Hallitukseen vuonna 2015?



Marraskuun viimeistä viikkoa viedään. 

Kohta on joulukuu ja vuosi alkaa olla jo loppumaisillaan. Uusi edustajisto aloittaa pian tehtävän ja huomenna valitaan uusi JAMKOn hallitus tulevalle vuodelle. 

Viime viikonloppuna oli SAMOKin (Suomen opiskelijakuntien liiton) liittokokous. Sinne osallistuu joka vuosi opiskelijakuntien edustajia ja tänä vuonna JAMKOa edustamassa oli meidän puheenjohtaja Olli, toiminnanjohtaja Hannu sekä tutorvastaava Niina. Liittokokouksessa päätettiin SAMOKn toiminnasta ja niistä linjoista mitkä vaikuttavat meidän kaikkien opiskelijoiden elämään.

Liittokokouksessa valittiin myös uusi hallitus SAMOKiin. Nyt on sitten JAMKOn vuoro. JAMKOn edustajiston järjestäytymiskokous on huomenna 27.11 klo 17 alkaen. Täällä todetaan meidän uusi edustajiston kokoonpano sekä valitaan uusi hallitus. Nyt sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus hakeutua mukaan hallitukseen, jos opiskelija-aktiivisuus kiinnostaa. 

Mutta mitä minulle kuuluu? :)
Kävin luovuttamassa verta eilen. Tein jotain hyvää ja niin vähällä vaivalla. Perjantaihin asti Jastolla on oma Suurin Luovuttaja kampanja, mutta jos et kiireiltäsi kerkeä luovuttamaan verta perjantaihin mennessä, niin onneksi on olemassa myös Veriveljet kampanja! 


Veriveljet kampanjassa JYY ja JAMKO ottavat mittaa toisistaan. Tottakaihan me halutaan JYY voittaa, eikö?

 Ihanaa marraskuun loppua kaikille 
Karoliina - edustajiston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti