keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Näkyvää palautetta?

Hoi! Se oon minä taas. Jupinaviikkojen ensimmäinen viikko on puolivälissä, ja kävin juuri lueskelemassa hieman jo annettuja palautteita. Itse olen erittäin tyytyväinen palautteen laatuun! Avoimista palautteista käy hyvin ilmi, mikä on huonosti tai hyvin ja missä, sekä myös se, mitä asialle kannattaisi palautteen antajan mielestä tehdä. Lisää näitä!

Ensimmäisen vuoden opiskelijoille ei ole vielä montaa palautekyselyä vastaan tullut, mutta no worries vaan, kyllä palautetta pääsee antamaan vielä Jupinoiden jälkeenkin. Jokaisesta opintojaksosta annetaan opintojaksopalaute, ja isompi Opiskelijapalautekysely napsahtaa toisena opiskeluvuonna sähköposteihin. Järjestäville tahoille, sekä JAMKille että JAMKOlle, on vastaavasti tullut palautetta siitä, että missä palautteiden tuloksia on nähtävillä. Tässä vastauksia kysymyksiinne:

  • JAMKOn edellisvuosien koulutusalakohtaiset raportit löytyvät täältä, eli JAMKOn nettisivuilta.
  • JAMKOa koskevat palautteet viime keväältä on koostettu tähän blogipostaukseen.
  • JAMKin palautekyselyjen yhteenvetoja löytyy Elmo Opiskelija-intrasta Laatukanavasta. Linkki on intran vasemman palstan alimpana, eli rullaa hieman alaspäin ja siinä se on. 

Istun itse opiskelijaedustajana JAMKin Laadunhallinnan kehittämistyöryhmässä, kuten tuolta Laatukanavasta saattaa bongata. Ryhmässä käsitellään juurikin palautteen näkyväksi saamista ja tuomista lähelle opiskelijaa. Jos sulla on terveisiä tai vinkkejä, niin laita mulle sähköpostia, osoite on kopo@jamko.fi tai etunimi.sukunimi@jamko.fi. Vien nämä palautteet seuraavaan kokoukseen joulukuun alussa!


Meinasin ensin kirjoittaa siitä, mitä Jupinakyselyn sulkeutumisen jälkeen tapahtuu, mutta tajusin siinä, että ehkä en kuitenkaan vie Jannelta kaikkea Jupinoihin liittyviä bloggausaiheita. Ensi viikolla saatte siis kuulla Jannelta, miten palautteet käsitellään. Ole hyvä vaan, Janne. Olin taas askeleen edellä. Tiedän, että arvostat tällaista jalomielisyyttä. Keksin jonkun tavan, millä voit korvata tämän, niin ei jää syyllisyydentunnetta.

PS. Kiitos sille palautteenantajalle, jonka mielestä "kopo ja sopo on söpöjä".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti