keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Rakkaudest lajiin

Marraskuu on järjestöille jännää aikaa. Uusia toimijoita rekrytään ja vanhat väistyvät. Kehitys kehittyy ja ensi vuoden toimintaa pedataan jo toden teolla.

Opiskelijajärjestöissä väki vaihtuu hyvällä tahdilla ja se tuottaa haasteita toiminnan jatkuvuudelle ja kehittämiselle. Monesti järjestöt ovatkin vain muutaman aktiivisen ihmisen varassa. Onneksi innokkaita yleensä löytyy, kun vanhojen on aika siirtyä syrjään.

Vaihtuvuus on myös voimavara. Uudet persoonat tuovat uusia ideoita ja lisää virtaa toimintaan. Onkin vaikea kuvitella joustavampaa organisaatiota kuin pieni opiskelijajärjestö. Ideoista ei siis pitäisi olla pulaa, mutta vuorokauden tunnit saattavat ajoittain loppua kesken. Pitkiä päiviä vaan käsittämättömästi jaksaa ja jaksaa, sillä tätä hommaa tehdään rakkaudesta lajiin.

Onnittelenkin niitä, jotka valitaan eri tehtäviin ensi vuodelle. Tulossa on  varmasti antoisa vuosi, mutta älkää ajako itseänne piippuun. Teille, jotka olette vielä harkintavaiheessa: Älkää olko vain asiakkaita vaan olkaa myös toteuttajia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti