torstai 6. marraskuuta 2014

Katse kohti tulevaa

JAMKOn Edustajistovaalit ovat nyt päättyneet ja eilen elettiin jännittäviä hetkiä, äänestysaika loppui kolmelta ja vaalien tulos julkistettiin illalla yhdeksän jälkeen vaalivalvojaisissa JyväsHovissa. Ennen äänestysajan päättymistä olimme vielä pitämässä vaaliständiä Tiimiakatemialla. Oli mukava huomata, kuinka moni siellä oli jo äänestänyt, tai ainakin näin meille sanottiin.  Ja kyllä sieltä niitä ääniä irtosi, sillä Tiimiakatemian ainoa ehdokas Otto Lampinen sai viidenneksi eniten ääniä. Lopulta kuitenkin äänestysprosentti jäi vain 29 prosenttiin. Konkurssi vei pisimmän korren vaaleissa ja nappasi 8 edustajistopaikkaa, JIOlle ja JASTOlle edustajistopaikkoja tuli 7 ja omalle koulutusalajärjestölleni MatkaRatalle tuli 3 paikkaa. Puoluepoliittisille listoille ei paikkoja irronnut.

Tiistaina suunniteltiin Snowdayta, vaikka lumesta ei ole tietoakaan
Nyt kun uusi edustajisto on valittu, aletaan miettimään jo ensi vuoden hallitusta. Ketkä ovat ne yhdeksän henkeä, jotka ajavat aktiivisesti opiskelijoiden etuja, huolehtivat opiskelijoiden hyvinvointia tukevista palveluista ja järjestävät erilaisia tapahtumia opiskelijoiden vapaa-ajalle.  Ensi viikon tiistaina klo 16:00 on JAMKO Cafessa Hallituskähminnät. Mikäli salaisissa haaveissasi on päästä vaikuttamaan opiskelijoiden asioihin ja olla opiskelija-aktiivi, kannattaa tulla paikalle tutustumaan tämän vuoden hallitukseen, heidän rooleihinsa ja kokemuksiinsa. Siellä on paikalla lähes koko hallitus kertomassa omasta vuodestaan ja vastaamassa kysymyksiinne. Ja paikalle saapuminen ei tarkoita vielä mitään virallista, virallisesti edustajisto järjestäytyy 27.11., joten saa olla utelias ja tulla paikalle vain katsomaan!

Katseet on nyt käännetty kunnolla jo ensi vuoteen. Oma hallitusvuosi alkaa lähestyä jopa liiankin kovaa vauhtia loppuaan. Eilen juhlittiin JAMKOn Pikkujoulukauden avajaisia ja ne olivat viimeiset minun järjestämät isot bileet. Firman pikkujoulut sujuivat mallikkaasti ja toivon, että kaikilla oli hauskaa ja piditte esiintyjästä! Lista viimeisistä JAMKO-töistä ja -teoista alkaa täyttyä...

Onnea uudelle edustajistolle ja kiitokset kaikille, jotka äänestivät! Tehdään yhdessä vuodesta 2015 hyvä vuosi!

- Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti