torstai 13. helmikuuta 2014

Ystävänpäivästressi!

Vuoden paras päivä olla sinkku on taas huomenna. Kehittelenkin tässä uutta konseptia nimeltä ystävänpäivästressi, joka on sukua joulu-, juhannus- ja vappustresseille. Erityistä tässä oireyhtymässä on sen kohdistuminen etenkin sinkkuihin ja yksinäisiin. Onneksi ohjelmaa kyllä löytyy, kunhan lähtee rohkeasti mukaan. Eilen oli nimittäin IC-Afterhours, tänään on MatkaRaTan, Konkurssin ja Jaston yhteiset kemut Helmissä ja ESCissä ja huomenna on JAMKO Speed Dating JAMKO Cafeessa.

Ystävänpäivästressi tarttuu yksinäisiltä kuitenkin eteenpäin tapahtumanjärjestäjille. Kuhinaa on ollut havaittavissa täällä F-siiven perukoilla jo jonkin aikaa. Täytyy kyllä myöntää, etten ole ennenkään oikein ymmärtänyt näiden henkilöiden jäätävää työpanostaan ja jaksamista. Etenki koulutusalajärjestöissä työt painottuvat tapahtumien järjestämiseen ja eniten käytännön työtä tekevä henkilö on lähes aina vapaa-aikavastaava.

Eli itse aion käyttää minulle tarjotun mahdollisuuden hyväksi ja siirtää ystävänpäivästressin eteenpäin. Seuraavat päivät siis käytän erilaisissa tapahtumissa ja vältän yksinäisyyttä viimeiseen asti. Raporttia tapahtumista saatatte saada lauantaina samaisesta lähteestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti