tiistai 18. helmikuuta 2014

Tutkimusretkellä

Päätin jo eilen, että tänään teen jotain uutta ja jännittävää. Jo ihan blogiviikon vuoksi, että olisi jotain kivaa kirjoitettavaa, sillä tuskin ketään kiinnostaa lukea ikäjohtamisen esseen tuskaisesta kirjoittamisesta. Retkeni kohteena oli kaikki Jyväskylän kampukset! Lähdin aamulla bussilla kotoa kohti Suomalaisen musiikin kampusta, iik eka kerta siellä! Aamu oli ehkä huono aika tutustua ja seikkailla uudella kampuksella, sillä näin kaksi opettajaa (ehkä) ja yhden opiskelijan. Koulu kaikui tyhjyyttään, mutta aika hienoa siellä oli! Voi kun pääsisi useammin käymään. Syy, miksi päätin tehdä retkeni, oli julisteiden jako, jota näin huvi- ja kulttuurivastaavana tulen tekemään jatkossakin. Jos olette luulleet, että JAMKOn mainosjulisteet kulkeutuvat itsestään seinille ja vanhat katoavat taikaiskusta, olen pahoillani ja murskaan sen harhan. Mukana oli kaksi rullaa julisteita, IceBra ja Naama Näkkärillä-julisteet, ja viivoitin, sillä hienona naisena en halua pilata keittiötyön pilaamia kynsiä enempää. Viivoittimella saa kätevästi nastat irti seinistä!

Tämän jälkeen kävelin Puistokadulle jatkamaan samaa tehtävää. Ilmoitustaulujen etsiminen kampuksilta on haastavaa puuhaa. Sen jälkeen kun taulu on löytynyt, alkaa raivaaminen ja nastojen/nuppineulojen metsästys. Puistokatu oli myös hämmentävä paikka, niinkuin uudet paikat aina. Ensi kerralla taidan ottaa oppaat mukaan näille kampuksille! Puistokadulta oli sopivan lyhyt matka hilpaista käymään toimistolla, Rajakadulle kun meidän graafikkoharkkari Heidi oli jo ehtinyt julisteet jakaa (Kiitos!). Ensi kerralla saankin sitten etsiä ne kaikki lukuisat Rajakadun ilmoitustaulut.

Rajakadulta lähdin pienen poikkeaman kautta Dynamolle. Välissä kävin Harjun kampuksella, jossa sijaitsee ammattiopiston tiloja ja Sepän lukio, yksi juliste sinnekin tällä kertaa! Dynamo oli kaikista helpoin kampus, sillä oma on aina oma! Muutama julisteet seinään ja syömään!
Sainpas ne mahtumaan! 
Olisi varmaan pitänyt laittaa joku matkamittariohjelma puhelimesta päälle, jotta olisi nähnyt päivän kävelysaldon eri kampusten välillä. Ainoa miinuspuoli tänään oli kovin kurja sää, jota on jatkunut pidemmän päälle ihan liikaa!
Ja saatanpa vielä joskus päätyä Saarijärvelle julisteita jakamaan, tai sitten lahjon jonkun muun siihen hommaan ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti