sunnuntai 25. elokuuta 2013

Viikonlopun riennot

 
 



 
 

Uusia opiskelijoita



Lämmintä ja ystävärikasta sunnuntai päivää.

 
 
 
Pitkään pohdin mistä tänään kirjoittaisin. Ensin mietin että kerron vain omasta päivästäni, mutta tajusin että tämä päivä on ollut vain lähinnä työtä ja nukkumista, joten siitä ei saisi kamalasti kirjoitettua. Sitten aloin katselemaan kuvia koneeltani ja tajusin kuinka mahtava viikonloppu minulla itseasiassa onkin ollut. Joskus täytyy vain pysähtyä ja miettiä mitä tuli tehtyä, niin huomaa kaikki mahtavat asiat.
Kaikki alkoi siitä kun äitini yllätti minut ja tuli kylään. Se mitä ette ehkä vielä tienneet, niin äitini ei oikein osaa olla paikoillaan. Hän tykkää touhuta ja tehdä asioita, joten se että minun koko asunto oli siivottu lattiasta kattoon, ei johtunut siitä että pakotin. Viikonlopun aikana äitini kerkesi siivouksen lisäksi laittaa ruokaa, maalata parvekkeiden ikkunakarmit, korjata parvekkeiden tuolit, pestä kahdeksan koneellista pyykkiä ja ommella kaikki haalarimerkit. Voiko parempaa ystävää toivoa? Kiireen keskellä en kaikkia näitä olisi kerennyt tehdä.


Maalari apulainen

 

Vaihto-opiskelijoiden järjestämä

grillaus ilta

Lauantaiaamu meni töiden merkeissä. Väsyneenä töiden jälkeen taisin lupautua kaverilleni, että autan häntä vaihto-opiskelijan haussa. Onneksi näin kävi, koska päädyin vaihto-opiskelijoiden järjestämään grillaus juhliin Myllyjärvelle. Siellä näin monta uutta kasvoa ja sain monta uutta ystävää. Oli ihana nähdä kuinka innoissaan uudet vaihto-opiskelijat olivat suomesta. Grillailun jälkeen haimme ystäväni kanssa vaihto-opiskelijan juna-asemalta ja veimme hänet uuteen kotiinsa.
Illan olisi voinut päättää siihen, mutta innostuin niin paljon uusien ihmisten tapaamisesta, että päätin lähteä keskustaan. Sinne, mihin kaikki nämä uudet vaihto-opiskelijat lähtivät jatkamaan iltaa. Sitä puheen sorinan määrää, naurua ja uusia nimiä. Voin jokaiselle sanoa että ehdottomasti kannattaa tutustua meidän vaihto-opiskelijoihin

 







Jäätelöä+iltapäiväaurinko


Ilta päättyi kuitenkin liian lyhyeen, koska ilman unta ei jaksa lähteä sunnuntaiaamuna töihin. Hyvin haastavan työpäivän jälkeen olin päättänyt että linnoittaudun kotiini, katson elokuvia ja en tee yhtään mitään. Mutta onneksi on ystäviä olemassa, jotka saavat sinut ulos neljän seinän sisältä. Ei siihen kyllä tarvittu kuin yksi kysymys ”haluatko lähteä jäätelölle kun on noin hieno keli?”, mutta kuka nyt voisi kieltäytyä jäätelöstä? :)  Pieni kävelyreissu jäätelöineen piristi kummasti mieltä.

Kuumaakin kuumempi päivä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyt kun koulut alkavat ja kampukset ovat täynnä uusia opiskelijoita, niin asetan jokaiselle lukijalle haasteen tutustua kerran kuukaudessa vähintään yhteen uuteen ihmiseen. Niistä uusista ihmisistä voi tulla hyviä ystäviä ja ystävät ovat tärkeämpiä kuin voi kuvitellakaan.
Mitä siis teidän tulee nyt tehdä?
                              Lähteä,
                                    osallistua
                                             ja tutustua.
 
 
Ystävällisin terveisin,
Kv-Karo
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti