tiistai 20. elokuuta 2013

Uusi lukuvuosi. Here I come!





Heissan kaikille!

Karoliina, kv ja degree tutorvastaava täällä taas kirjottelee kuulumisiaan.
 
 
Aivojen virkistämistä lääkelaskujen parissa.

Syksy alkaa lähestyä ja sehän tarkoittaa koulujen alkamista. Joillakin se on jo alkanut ja jotkut voivat vielä nauttia viimeisiä kesälomapäiviään. Itselläni alkoi tänään koulu ja vaikka innolla odotan kätilötyöhön liittyviä opintojaksoja, niin olisihan sitä lomaa voinut vielä jatkaa muutaman viikon. Olen tänään muun muassa laskeskellut lääkelaskuja. Huomasin että kesän aikana voi unohtua yllättävän paljon tietoa päästä. Kestää hetki ennen kuin saan rattaat aivoissani taas pyörimään syksyä varten. Mutta jotain hyödyllistä sain tänään tehtyä: Uusin JAMKO jäsenyyden. Ihan vinkkinä kaikille, niin kannattaa hankkia se pikku tarra siihen korttiin aikaisin, niin vältyt niiltä hulluilta jonoilta koulujen alkaessa.





Kalenteri alkaa uhkaavasti täyttyä koululla

 
Koulupäivän jälkeen suuntasin ruhoni kohti JAMKOn toimistoa ja lähettelin sähköposteja sinne ja tänne. Lähinnä kaikki sähköpostit taisivat koskea vaihto-opiskelijoiden saapumista, joita tänä vuonna saapuu reilu 230kipaletta. Eli jos haluatte kansainvälistyä, niin nyt ei pitäisi ainakaan olla kovin vaikeaa. Yksi tosi hyvä keino kansainvälistyä on hakea International Clubin tiimiin eli IC-tiimiin. Jos kansainvälisyys ja tapahtumien järjestämisessä mukana oleminen kiinnostaa, niin täältä löydät lisätietoa ;)
 
 

Orientaatioviikkoakin kerkesin suunnitella. Muistakaahan etsiä orientaatioviikolla Dynamosta 27.8 JAMKOn ständi ja tulla moikkaamaan meikää. Ja Tursajaisiin liittyviä sähköpostejakin taisi lähteä muutama.


Hallitusporukkaa aloittamassa iltakoulua



Kun koulut oli jos tyhjillään ja ovetkin jo kiinni, niin meidän hallitusporukka aloitti iltakoulun. Taas paljon asiaa ja kaikilla sektoreilla tapahtuu. Teille on siis tulossa mahtava syksy!



Jarkko Pupun tyttösytävä, Jane, tullaan näkemään myös syksyllä!!

 
 
 
 
Tältäiltaa Karo kiittää ja kuittaa.
 
 
 
Love,
Karoliina
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti