torstai 15. elokuuta 2013

Ammattina JAMKO

Moi!

Nimi on Oona ja JAMKOssa toimin seuraavat 9 kuukautta tutor- ja liikuntasihteerinsijaisena, kun Minna Saastamoien lähtee opintovapaalle. Opiskelijakunta ei olekaan minulle ihan uusi paikka, koska olen jo toiminut vuoden 2012 vertais- ja degree tutorvastaavana ja 2013 alku vuoden edustajiston varapuheenjohtajana.
Koulutukseltani olen melkein valmis JAMKin sosionomi ja järjestö taustaa ja kokemusta löytyy laajasti muun muassa hyväntekeväisyys organisaatio Suomen Leojen kautta.


 Uudessa pestissä olen päässyt heti vauhtiin Minna Saastamoisen (kavereiden kesken Minnis) avustuksella ja kalenteri on täyttynyt mukavasti, mutta mikäs sen parempaa! Ensimmäisten päivien suurin dilemma on syntynyt siitä, että haluaisi tehdä enemmän kuin päivittäinen työaika antaa myöten (nim. ekana päivän 10 tuntia töissä). Toinen dilemma syntyy yllä olevasta kuvasta. Enää ei mennä oikealle hallitushuoneeseen vaan vasemmalle henkilöstöhuoneeseen. Hyvin jännä.

Huomenna tämän viikon viimeinen päivä ja  en malta odottaa ensi viikkoa!
Tästäkin ja monesta muusta asiasta huolimatta Juhani Kontiovaaran sanoin: Oikein hyvää huomenta (tai päivää, koska saan tämän vasta nyt julkaistua) koko Suomen kansa, paitsi te jotka käytätte sosiaalietuuksia väärin, teille paskaa huomenta!

t. Oona, tutor- ja liikuntasihteeri sijainen

p.s. Saa tulla moikkaamaan tänne toimiston vasemmalle puolelle! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti