maanantai 5. elokuuta 2013

Opiskelija, muistathan nämä!

Vielä on kesää jäljellä, mutta JAMKOn toimistolla on ovet avoinna! Tänään 5.8. avattiin klo 11.45, ja nyt se onkin menoa koko syksyn. Tervetuloa, uudet ja vanhat jäsenet!

Koska kertaus on opintojen äiti, tässä muutamia asioita, jotka on hyvä hoitaa kuntoon jo ennen, kun jäsenpalvelupisteillä on moni muukin.

1. Lukuvuositarran hankkiminen

 - Uusi jäsenyytesi JAMKOn nettisivuilla 
 - Maksa jäsenyytesi verkkopankissa tai JAMKOn palvelupisteellä.

Mikäli sinulla on ongelma jäsenyyden uusimisessa, se johtuu todennäköisesti siitä, että et ole laittanut ASIOssa täppää kohtaan  "Tietojani saa antaa opiskelijakunnalle". Laita täppä kohdilleen ja pitäisi onnistua!


JAMKOn toimisto Rajakadulla on auki jo nyt, muut jäsenpalvelupisteet aukeavat syyskuun ensimmäisellä viikolla. Tänä vuonna ollaankin jokaisella kampuksella! Jäsenpalvelupisteiden aukiolot löytyvät tästä.

- Jos haluat tarrasi heti, tulosta maksukuitti mukaan tai maksa jäsenyytesi JAMKOn palvelupisteellä. Maksun näkymisessä menee 2-3 pankkipäivää,  joten tuon jälkeen et välttämättä kuittia tarvitse. Hae tarra korttiisi ja uusi lukuvuosikalenteri mukaasi!

2. Liikuntatarran hankkiminen

Syyskuun alusta alkaen jumpataan! Jyväskylän korkeakoululiikunta käynnistyy miltei 60 ryhmäliikuntatunnin voimin. Tunneille pääsemiseksi tulee hankkia liikuntatarra. Ohjeet liikuntatarran hankkimiseen ja maksamiseen löytyy täältä. Tarran hinta on koko lukuvuodelta 55 euroa ja syyslukukaudelta 35 euroa.

Suoraan liikuntatarran tilaukseen pääset tätä kautta .




Jos lasketaan, että käy vaikka kolmessa jumpassa viikossa koko vuoden ajan, ja ryhmäliikunta pyörii n. 38 viikkoa vuosittain. Se tekee 38x3 jumppatuntia, eli yhteensä 114 tuntia. Näin ollen yhden jumppatunnin hinnaksi tulee alle 50 senttiä! Halpaa kuin saippua. Ryhmäliikuntatunneilla käyntiä ei ole rajattu mitenkään, vaan tarran ostamalla voit käydä niin monella tunnilla kuin haluat.

Scan this!
Jotkut opiskelijat saattavat vielä muistaa KOOLS ry:n jäsenmaksun. Tänä vuonna KOOLS ei kerää jäsenmaksuja, vaan palloiluvuorot ovat ilmaisia. Kurssien ja turnausten hinnat ilmoitetaan erikseen, mutta nekin ovat opsikelijaystävällisiä!

Tiedot myös muista tulevan syksyn liikuntapalveluista näkyvät täällä!

3. Syksyn tapahtumiin orientoituminen

Ota vielä hetki rennosti, mutta valmistaudu myös tulevaan syksyyn! Paljon tapahtumia ja menoja ja meinikejä on luvassa, jotka löytyy parhaiten JAMKOn nettisivujen tapahtumakalenterista. Ainakin Avajaispiknik ja Tursajaiset kannattaa merkitä kalenteriin jo nyt.

Hoida siis jäsenasiat kuntoon jo nyt, niin syksy sujuu leikiten!

Nähdään elo-syyskuussa!

Terkuin
TJ-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti