sunnuntai 26. toukokuuta 2013



Mmmoi!

Aurinko on tehnyt meikäläisen loppuviikostakin ihan huikean! Torstai, perjantai ja lauantai menivät Kuljetus 2013-messuilla Paviljongissa messutyttönä ollessa. Torstai ja lauantai olivat keliltään niin mahtavia päiviä, ettei juuri haitannut olla töissä; osastoni oli nimittäin ulkona suoraan auringon paisteessa. Tänään yritin ahkerasti saada hienon messupaitani rajoja niskasta ja olkavarsistani pois, kun kävimme kavereiden kanssa Tuomiojärven rannalla paistattelemassa päivää. En tiedä miten rajoille kävi, mutta talviturkki ainakin lähti! Jokos sinä olet heittänyt talviturkkisi? :)
 
Tänään olen ollut myös katsomassa kaverin pesäpallo-ottelua. Viime kirjoituksessani taisin sanoa jotain, että pesis in my heart forever, ja niinhän se on. Ihan mahtava laji, ja vähän kyllä itseäkin tekisi mieli päästä pelaamaan. Onneksi täällä Jyväskylässä on laadukasta pesistä tarjolla koko kesän, niin voi käydä fiilistelemässä. 

Huomenna meillä on JAMKOn hallituksen puolivuotistarkastelu. Siellä kukin tuo esiin, mitä on omalla sektorillaan puolen vuoden aikana saanut aikaiseksi peilaten sitä sekä JAMKOn strategiaan että tosuun, eli toimintasuunnitelmaan. Liikunnan sektorilla ehkä suurin saavutus on Korkeakoululiikunta, jonka toteutumista olen päässyt seuraamaan jo puoleen väliin asti kuluneen hallituskauteni aikana. Kehittyvien liikuntapalveluiden mukana täytyy myös kuntosalin kehittyä, joka onkin paraikaa meneillään oleva projektini.

Ensi viikolla lähden kaverini Miljan kanssa Tukholmaan pariksi päiväksi. Matkustamme Turusta Viking Linella. Katselin tuossa päivällä Iltalehden uutisia, joissa sanottiin, että Iso-Britannia ja USA ovat antaneet matkustusvaroituksen Ruotsiin Tukhloman mellakoiden vuoksi. Lisäksi Turkuun liittyen oli otsikko ”Kuka vainoaa naisia Turussa?” Myös Viking Linen satama-altaasta oli tehty karmea löytö. Jos olisin taikauskoinen, voisin kuvitella, että kohtalo, maailmankaikkeus tai mikä ikinä, yrittää viestiä meille jotain. Mutta enhän minä ole.

Minä toivottelen kaikille lämmintä ja aurinkoista viikkoa. Ha det bra! Taijotain.

-Erkku
:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti