sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Onnea äidit!



Paljon onnea äidit


Kaikille äideille tasapuolisesti onnea!
Muistakaa kaikki halata äitejä tänään



Itse olen joutunut olemaan Jyväskylässä koko äitienpäivän, enkä päässyt henkilökohtaisesti onnittelemaan äitiäni. Soitin onnittelupuhelun kuitenkin heti herättyäni. Jos ette vielä ole onnitelleet äitiä, niin vielä kerkeää soittaa!








Näin se viikko taas meni ja huomenna on taas maanantai. Minun sunnuntai on pyhitetty siivoamiselle ja koulutehtävien tekemiselle. Huomenna sitten täytyy koko päivä hoitaa erinäisiä asioita keskustassa, kuten postissa käynti. Keskustasta sitten JAMKOn toimistolle kirjoittelemaan sähköposteja ja suunnittelemaan alkaneen viikon työtehtävät.

Haluaisin muistuttaa kaikkia lukijoita että nyt olisi mahdollisuus hakea JAMKOn hallitukseen IC vastaavaksi! Aivan upea mahdollisuus päästä toimimaan kansainvälisissä piireissä ja kehittämään vaihto-opiskelijoille suunnattua toimintaa. Jos kiinnostuit tai edes hiukan pohdit voisiko sinusta olla IC vastaavan pestiin, niin ota yhteyttä meidän puheenjohtajaan (pj@jamko.fi) tai varapuheenjohtajaan(vpj@jamko.fi). Lisätietoja löydät täältä: http://jamko.fi/uploads/ic_rekry2.pdf.


<3 Karo

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti