tiistai 7. toukokuuta 2013

Kesä on pian täällä!!



Heipparallaa

Päiväni on ollut vauva ja tutor täytteinen. 
Olen keskussairaalassa viettämässä viimeistä sairaanhoitajan harjoittelua. Vauvoja ja äitejä kaikkialla. 

Harjoittelun jälkeen kipsuttelin Rajakadulle, koska tänään pidettiin Summer School koulutus tutoreille. En malta odottaa että Jyväskylä täyttyy iloisista ulkomaalaisista ja toivon että kaikki he nauttivat elämästä Jyväskylässä yhtä paljon kuin minäkin.
Kesäistä opiskelua...kelpais mullekin

Minun koira viimekesältä. Noin minäkin sitten pellolla kirmaan
Summer School koulutuksen jälkeen tarkoitukseni olla mennä suoraan kotiin ja valmistautua huomiseen aamuvuoroon, mutta kaipaus kavereiden seuraan oli liian suuri ja päätin pistäytyä keskustassa. Kävellessäni keväisiä, melkein jo kesäisiä katuja pitkin ajattelin kaikkia kouluun liittyviä asioita mitä tulisi hoitaa ennen kun kirmaan kesälaitumille; kirjastokirjojen palautus, viimeisten koulutehtävien tekeminen ja palauttaminen, syksyn opintojaksoille ilmoittautuminen, opinnäytetyön aloittaminen kunnolla ja hoitaa sähköpostiasiat kuntoon. Tietysti täytyy muistaa hoitaa JAMKOn jäsenasiat kuntoon, jotta voin sitten halvemmalla hinnalla matkustella ympäri kesäistä suomea. :)  JAMKOn muistilista kesää varten löytyy muuten täältä: http://jamko.fi/news/784/60/JAMKOn-Kevaeaen-muistilista/ 

Vaikka kesä tuleekin, niin hallitushommat pyörivät silti mukana. Onneksi kesällä saa kuitenkin rentoutua ja nauttia kavereiden seurasta. 


Satoi tai paistoi, tästä kesästä tulee huippu kiva!
 Keväisiä jatkoja kaikille! :)

<3 Kare

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti