maanantai 6. toukokuuta 2013

KILPAILU! :)



Hei kaikille!

Tällä viikolla teille kirjottelee taas teidän kv-tutor vastaava, Karoliina.

Olen nyt ollut neljä kuukautta mukana JAMKOn hallituksessa, viides lähti vappuna käyntiin. Elämä JAMKOssa on ollut vauhdikasta, mutta aivan älyttömän hauskaa. Meillä on uskomattoman ihana porukka kasassa ja joka päivä oppii kyllä jotain uutta. 
Mahtavintahan tässä on se että sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan tähän hassunhauskaan porukkaan. JAMKOn hallituksessa olisi International Club –vastaavan paikka avoinna ja siihen on haku käynnissä. Jos siis kiinnostaa yhtään olla mukana kansainvälisissä jutuissa ja olisi halu kehittää vaihtareille suunnattua toimintaa, niin luulen että ICn pesti olisi sinulle hyvä :) 


Jos siis haluat hakea ICn paikkaa, niin linkki hakuun löytyy täältä: http://jamko.fi/uploads/ic_rekry2.pdf


Minulla on myös kilpailu teille arvoisat lukijat. 


Meidän survival kit varastosta löytyy monia monia tyhjiä reppuja, mitä käytettiin ennen survival kittien kasseina. Survival kit on vaihtareille suunniteltu selviytymispakkaus, minkä sisältä löytyy peittoa, tyynyä, lakanaa ja astioita.  Näitä reppuja siis on nyt tyhjillään varastossa ja jos sinä keksit hyvän idean mihin näitä reppuja voisi käyttää, niin ilmoita edotuksesi joko kommenttina tähän alle tai laita viestiä osoitteeseen kvtutor@jamko.fi. Parhaimman idean keksijälle on luvassa palkinto. Ja koska haluan että myös englanninkielisillä on mahdollisuus osallistua, niin kirjoitan kilpailun vielä englanniksi :)
 
I have a competition for you beloved readers. In our survival kit storage room can be found many empty backpacks, which were used as survival kit bags (before the IKEA bags). Survival Kit is for exchange students and inside that can be found blanket, pillow, sheet and plate, mug and so on. These backpacks are now empty at the storage room and if you have a good idea how these backpacks could be used, please leave your suggestion either below as a comment or send your suggestion to kvtutor@jamko.fi. Best idea will be rewarded!

Tämä tältä erää. 
Huomenna lisää tekstiä millaista elämä JAMKOn hallituksessa on :)

<3 Kare

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti