keskiviikko 22. toukokuuta 2013



Hellurei!

Tällä viikolla ollaan päästy todelliseen kesän tuntuun. Aurinko paistaa ja on tosi lämmin, mahtavaa! Kesäfiilikseen päästiin eilen myös JAMKOn toimistolla, kun pidimme Palpron eli palveluprosessitiimin tietokone-vapaan osuuden ulkona nurmikolla auringonpaisteessa. Helin kanssa ainakin rusketuttiin, Olli luovutti ennen meitä (varmaan tiesi häviävänsä joka tapauksessa rusketusraita-kilpailussa.. :)). Niin ja suunnittelimme siinä samassa mm. edustajistovaalien vaalivalvojaisia/pikkujoulukauden avajaisia, of course.

Eilen pääsin myös kokeilemaan KOOLSin ensimmäisellä kesävuorolla, miltä tuntuu pelata jalkapalloa sitten vuoden x. En ole koskaan ollut mikään suuri lajin ystävä, sillä pesäpallo in my heart forever, mutta täytyy sanoa, että olihan se aika kivaa! Taidoiltani en ole mikään kovin erikoinen, ja taisin myös olla ainut, joka ei koskaan ole pitänyt nappiksia jalassaan. Mutta se ei onneksi ole KOOLSin vuoroilla olennaista, vaan se, että on kivaa, ja että kaikki pääsevät pelaamaan taitoihin katsomatta. Kaikki innokkaat siis torstaina pelaamaan beachia Tuomiojärven kentälle! :) 

Tänään kävin tapaamassa opinnäytetyöni ohjaavaa opettajaa. Prosessi on vielä alkukuopissaan (jos edes niissä), nimittäin aiheen valinnassa. Minulla oli mielessäni jo otsikkoa ja sisältöä myöten valmis aihe, mutta kappas, se oli jollain toisella mielessä jo marraskuussa 2011. Onneksi opettajani oli enemmän kuin valmis tekemään puolestani selvitystyötä, sillä hänellä tuntuu olevan yhteyksiä vähän joka puolelle. Hän lupasi kysellä muutamaltakin eri henkilöltä, jos sitä kautta minulle löytyisi niin aihe kuin toimeksiantajakin. Täytyy sanoa, että huippuope! 


 
 Tällä viikolla edessä on vielä messutyttöilyä, grillausta kavereiden kanssa ja sunnuntaina luultavasti pesäpalloa. Niin, ja aika paljon myös kouluhommia. Olen kärrännyt kirjastosta ainakin 15 kirjaa kotiin, jotta pystyn erään tehtävän 12 eri kysymykseen käyttämään kuhunkin VÄH. kolmea eri lähdettä.. How great is that! Opinnäytetyö here I come!

-Erja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti