maanantai 11. maaliskuuta 2013

Terveisiä edustajistosta!

Näpit irti opintotuesta -kamppanja, suurmielenosoitus Helsingissä, paikallinen tempaus, valtioneuvoston kehysriihi...

Siinäpä lyhykäisyydessään viimeisten viikkojen ajatukset.
Liinpää kirjoitti aiemmin blogipostauksen Opiskelija, toimeentulosi on vaakalaudalla!, josta voitte lukea, mitä oikein on tapahtumassa. Helsingin mielenosoitukseen mukaan mielivät, voivat ilmoittautua tästä. Aikaa on keskiviikkoon asti. Jokainen osallistuja lisää tempauksen painoarvoa.

Lähde: www.tahdon2013.fi


Kansalaisaloitteiden tukikampanjoita

 

Tämän kevään aikana JAMKOn edustajistoa on opintotuen lisäksi puhuttanut ja tulee puhuttamaan muutama muukin yhteiskunnallinen asia. Huomisessa kokouksessaan edustajistolla on päätettävänään opiskelijakunnan osallistumisesta BIEN Finland - Suomen perustuloverkosto ry:n kampanjaan. Kampanjan tarkoituksena on tukea perustulosta tehtyä kansalaisaloitetta.

Viikon kuluttua käynnistyy allekirjoitusten kerääminen kansalaisaloitteelle, joka tähtää tasa-arvoiseen avioliittolakiin. Aloitteen tukena toimii Tahdon2013-kampanja. Parin viikon päästä JAMKOn edustajisto tutustuu tähän kampanjaan ja tulee myöhemmin tekemään päätöksen mahdollisesta osallistumisesta kampanjaan.

JAMKOn edustajiston iltakoulut ja kokoukset ovat jäsenistölle avoimia. Halutessaan jokainen kiinnostunut voi siis saapua paikalle kuuntelemaan keskustelua ja ilmaisemaan oman mielipiteensä asiasta. Tapaamisista tiedotetaan JAMKO Cafén ja JAMKOn toimiston ilmoitustauluilla, JAMKOn nettisivuilla ja Facebookissa.





Aktiiviseen kansalaisuuteen kannustaen,

Tara
epj

P.s. Liity seuraajaksi SAMOKin upouudelle Twitter-tilille!
Tili löytyy nimellä www.twitter.com/SAMOK_FIN.
Erityisesti opiskelijoiden 20.3. järjestettävään opintotukimielenosoitukseen liittyen Twitter tulee olemaan tärkeässä roolissa tiedonjakoväylänä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti