torstai 7. maaliskuuta 2013

Kevättä rinnassa!

Heipsun!

Täällä kirjoittelee Jamko:n International Clubin toisinsanoen IC- klubin vastaava Eeva. Opiskelen ensimmäistä vuottani ruokatuotannon restonomiksi Dynamon kampuksella. Osana opiskelujamme olemme perustaneet Osuuskunnan nimeltään Kumina food&service. Osuuskunnassamme olen nuorinta kastia, vasta huimat 19!

Jyväskylästä en suinkaan kotoisin ole, vaan monen monituista kilometriä etelämpäätä Turusta. Miksi sitten lähteä huimiin seikkailuihin mystiseen Keski-Suomeen? Koska, seikkailunhalu.

Hain Jamkon hallitukseen yksinomaan mahtavien vaikutusmahdollisuuksien ansiosta. Työ ei ole pelkkää paperienpyörittelyä tai toimistolla vetekselyä vaan erilaisiin ihmisiin tutustumista ja uusien kontaktien luontia.

Kuluva viikkoni on mennyt pitkälti osuuskunnan parissa ja upeasta, uskallankohan sanoa kevätilmasta nauttien! ( Nyt kun näin sanoin, takatalvi tulee varmasti takaisin).  Sairastellakin on ehditty, mutta uskon ja toivon, että ensi viikolla uudet tuulet puhaltavat ja viikko saadaan alkamaan voimaantuneena viikonlopun jäljiltä.

Ensi viikolla on luvassa muun muassa After Hoursia ja muuta mukavaa, joten nauttikaa upeasta säästä ja rakastakaa itseänne ! :) Loppuun ihana fiilistelykuva.



Kevätterkuin, Eeva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti