perjantai 22. maaliskuuta 2013

Mu-mu-muumi, ja-ja-jaffa ne kelpo li-li-limppareita on…



Niin kuin edellisessä postauksessani lupasin, paljastan teille nyt vertaistutorleirien synkimmät salaisuudet. ;) 103 vertaistutorin saaminen samalle leirille on sula mahdottomuus, mikä tarkoittaa siis sitä, että porukka puoliksi ja kaksi viikonloppua (tai no perjantaista lauantaihin) tuli vietettyä vertaistutoreiden kanssa Vesalan leirikeskuksessa.

Tutorleirien tarkoituksena on antaa tutoreille konkreettisia vinkkejä ja materiaalia tulevaan tutorvuoteensa. Mutta milläkäs tavalla me leirillä tutoreita valmistellaan tuleviin koitoksiin...?

Leirillä...

...tutustutaan uusiin ihmisiin laittamalla viisaat päät yhteen... Kuva: Noora Vekki ja Pauli Raitanen


...opetellaan kuuntelemaan toista... Kuva: Reeta Toivanen

...pohditaan pienryhmätyöskentelyn saloja... Kuva: Noora Vekki ja Pauli Raitanen
...laitetaan kaveri nauramaan... Kuva: Reeta Toivanen

...selviydytään kaaoksessa voittajaksi... Kuva: Reeta Toivanen
...tanssitaan letkajenkkaa... Kuva: Reeta Toivanen
...päästetään oma luovuus valloilleen tekemällä lumiukko... Kuva: Reeta Toivanen
 
Jäittekö ihmettelemään millä tavalla postauksen otsikko liittyy vertaistutorleireihin? No kyseessähän on minulle uusi (!) läpsyleikki, joka on soinut nyt viikon päässäni! Harmikseni en päässyt kyseistä leikkiä leikkimään, mutta mieleenpainuvaa laulua siinä ainakin lauletaan. :D

Voin rehellisesti sanoa, että hyvillä mielin jätän vertaistutorit jatkamaan auttamisen perinnettä ja toivottamaan uudet opiskelijat tervetulleiksi uuteen kouluunsa. Sen verran mahtava porukka meillä on taas kasassa! :) 

Muutaman tunnin päästä lähdetäänkin viimeiselle tutorleirille, jonka porukka koostuu kv- ja degreetutoreista... Jännittävvää... :)

Loppuun vielä pakollinen kaverikuva. Kuva: Reeta Toivanen
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti