perjantai 22. maaliskuuta 2013

Jupinaviikon satoa

Tällä viikolla JAMKO on isännöinyt kyselytunteja koulutusaloittain, jonne ovat olleet tervetulleita sekä JAMKin henkilöstö eli opettajat ja koulutuspäälliköt, sekä opiskelijat. Itse olen ehtinyt osallistua vain kahdelle kyselytunnille, mutta ne ovat olleet sitäkin palkitsevampia.

Flunssan ja kiireiden vuoksi kerkesin tällä viikolla siis vain musiikin koulutusohjelman, että argrologiopiskelijoiden kyselytunnille, mutta ne olivatkin erittäin palkitsevia. Molemmissa oli suuri osallistujamäärä nimeomaan opiskelijoita keskustelemassa. Lisäksi olen erittäin iloinen kehittävästä sävystä, joka kyselytunneilla vallitsi: JAMKin edustajat ottivat mielellään vastaan kommentteja sekä ryhtyivät heti selvittämään tiettyjä esiin nousseita asioita.

Molemmilla kyselytunneilla löytyi heti ratkaisu erääseen ongelmaan, jonka opiskelijat olivat tuoneet ilmi palautteessaan. Ainoa, mitä tähän tarvittiin oli tilaisuus, jossa molemmat osapuolet saivat keskustella ja plim, asiaan keksittiin heti ratkaisun siemen.

Tästä syystä aikaisin annettu palaute on arvokas, koska ne kerkeävät kyselytunnilla käytäviin asioihin mukaan. Tietysti raportit kaikista alaa koskevista palautteista lähetetään yksiköihin, mutta keskustelulla kyselytunnilla asioihin saadaan muutosta varmasti nopeammin.

On ollut ilo olla tarjoamassa tällaisia keskustelumahdollisuuksia opiskelijoille ja JAMKin henkilöstölle, koska yhdessä tulee paras lopputulos! :)

Ps. Lisäksi muistutan että aikaa Jupinapalautteeseen vastaamiseen on vielä tämä päivä! Linkki kyselyyn https://digiumenterprise.com/answer/?sid=988998&chk=223GAHZP







Keväisin kopo-terkuin
Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti