torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävien päivä!




Heippa taas kaikille. 
Täällä edelleen kirjoittelee Karoliina, JAMKOn kv-tutor vastaava.
  

Päiväni alkoi Puistokadun kampuksella Jarkko Pupun kanssa. Olin paikalla kertomassa ihmisille miksi kannattaa olla JAMKOn jäsen. Useasti sain kertoa kuinka paljon etuja JAMKOn jäsenyydellä saa. Monet ajattelevat opiskelijakortilla saavan vain alennuksia VRn ja Matkahuollon käytöstä, mutta vilauttamalla tätä maagista korttia voi saada alennuksia ja etuja vaikka mistä. Opiskelijanjyvaskyla.fi on erittäin hyvä nettisivu, josta voi käydä katsomassa mitä etuja kortilla voi saada. JAMKOn jäsenyyden voi saada jamko.fi nettisivujen kautta tai vaikka kävelemällä Rajakadun toimistoon, jossa varmasti joku auttaa.


Jarkko Pupu oli hyvin ystävänpäivä tuulella ja sai paljon halauksia Hyvinvointi yksikön ihmisiltä. Samalla Jarkon kanssa kannustimme kirjoittamaan ystävänpäivä seinään viestejä. 



Iltapäivällä Jarkko pääsi Viitaniemen kentälle luistelemaan.

Iltapäivällä Jarkko pääsi Viitaniemen kentälle luistelemaan. Vaikka paikalle saapui vain 10 henkilöä, oli meno hurjan hauskaa ja ainakin Jarkko Pupu oli nauttinut luistelu hetkestä.





Koulutuksen lopuksi saimme kuulla hienon lauluesityksen!

Illalla vielä kerkesin käydä JAMKO Akatemian ensimmäisessä koulutuksessa. JAMKO Akatemian ideana on nostaa opiskelija aktiivien osaamista  järjestötoiminnassa sekä työelämässä. Akatemiassa pystyy myös kehittämään omaa osaamista ja verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa. 


Toivotan kaikille super ihanaa ystävänpäivää!
-Karo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti