maanantai 11. helmikuuta 2013

Jännitysten päivä

Hei kaikki!

Olen Karoliina Nuutinen. Opiskelen kätilöksi ja olen JAMKOn degree ja kansainvälinen tutor vastaava. Eli tiivistetysti; kerron uusille kv- ja degree tutoreille miten toimia. :)

Tänään minun päivä on ollut täynnä jännitystä. Ei kauhuelokuva jännitystä (onneksi), mutta olen luonteeltani sellainen että jännitän etukäteen paljon asioita jotka on minulle täysin uutta. Kovasti yritän päästä tästä eroon, mutta joskus päivässä on liikaa hienoja uusia asioita että vähän täytyy aina jännittää.

Aamuni alkoi perinteiseen tapaan aikaisin aamulla (klo 5:15!!) koiran lenkityksellä. Vihdoin herättyäni lähdin tallustelemana kohti bussipysäkkiä, josta ottaisin bussin kohti harjoittelupaikkaani. Ensimmäinen jännityksen aihe; kerkeänkö bussilla ajoissa keskussairaalalle, niin että kerkeän vaihtaa vaatteet ja löytää oikean osaston. Onneksi selvisin. Bussit olivat ajoissa ja osastokin löytyi pienen vaelluksen kautta.

Toinen jännityksen hetki koitti harjoittelupaikassani; kuka on ohjaajani? Osaanko toimia täysin uudella osastolla? Entä jos en osaa tehdä mitään?  Onneksi tämäkin jännitys laukesi nopeasti, koska tajusin että eihän minun opiskelijana tarvitse tietää valmiiksi kaikkea, vaan olen harjoittelussa oppimassa ja kehittämässä taitojani.

Kivan harjoittelupäivän jälkeen suuntasin kohti Rajakadun kampusta. Jännityksellä menin kohti Ystävänpäivä seinää, jossa oli muuten hurjasti kivoja viestejä. Itsekin sinne kirjoitin pienen tervehdyksen. Teidänkin kannattaa! :)

Ystävänpäiväseinä löytyy jokaiselta kampukselta
Vielä ennen kotiin pääsyä kerkesin jännittää Edunvalvonta tiimin tapaamista, mikä kokoontui tänään ensimmäistä kertaa. Luulen kyllä että tämä jännitti enemmän meidän Kopo ja Sopo vastaavia, mutta ehkä jännitys tarttuu. Jännittyneenä odotin kuinka paljon porukkaa saapuu paikalle ja ilokseni voin todeta että kyllähän sitä porukkaa oli sinne saapunut. Mutta jos haluaa vielä mukaan Edunvalvonta tiimiin, niin kannattaa laittaa viestiä osoitteeseen kopo@jamko.fi, niin varmasti pääset mukaan vaikuttamaan.
Edunvalvonta tiimi kokoontui JAMKO cafessa
 Nyt aion lakata jännitämistä, ainakin täksi päiväksi. Mutta ennen kuin uppoudun koulutehtävien pariin, niin muistutukseksi pieni rakkauden sanoma ystävänpäiväseinältä. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti